Повече от 30 сигнала за наводнения са в сила в

...
Повече от 30 сигнала за наводнения са в сила в
Коментари Харесай

Точното време, когато ще ударят гръмотевични бури, тъй като Met Office предупреждава за още проливен дъжд и 31 активни сигнала за наводнения

Повече от 30 сигнала за наводнения са в действие сега в Обединеното кралство, защото Met Office предизвести, че пороен дъжд ще удари страната.

Синоптиците споделиха, че през днешния ден ще забележим раздран дъжд в югозападна Шотландия, северна, източна и някои централни елементи на Англия, като някои елементи ще станат значителни, макар че се прибавя, че топли интервали на слънчево греене би трябвало да се следят и другаде. Но на следващия ден ще има слаб дъжд в Северна и Източна Англия и Южна Шотландия, с превалявания, разрастващи се до следобяд, с риск от гръмотевици.

До обяд на следващия ден се чака гръмотевични стихии да ударят Манчестър и елементи от Съри също ще бъдат наранени от пороен дъжд към 16:00 часа, споделят синоптиците от InMeteo. Очакват се повече от 25 мм дъжд - близо една трета от типичните превалявания за май. Пороите също ще бъдат мощни в Кент с почти 20 mm дъжд, които се чакат през цялата вечер в и към Royal Tunbridge Wells.

Бурите ще бъдат необятно публикувани, като се чакат случаи на за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР