Приветствия към всички участници в Еколекторията, свързана с дивата природа

...
Приветствия към всички участници в Еколекторията, свързана с дивата природа
Коментари Харесай

Десетки ученици от Разлог се включиха в Еколектория, по повод Деня на Земята

Приветствия към всички участници в Еколекторията, обвързвана с дивата природа на Рила през днешния ден насочиха шефът на Исторически музей-Разлог госпожа Христина Манова и специалистът от Национален парк “Рила ” - доктор Стефан Кирилов, а децата от група “Дечко ” (ОДЗ “Д-р Елиза Астинова ”), първокласници от ОУ “Никола Парапунов ” и второкласници от НУ “Яне Сандански ” поздравиха всички присъстващи с песни, танци и стихове за Земята.

В навечерието на 22. април уредниците съумяха да съумяха да обединят десетки възпитаници под мотото “Инвестираме в нашата планета ”, като подчертаха значимостта от посвещаване на времето, запаси и сила за устойчивото бъдеще на планетата, справяне проблемите с околната среда и изменението на климата.

В Исторически музей-Разлог през днешния ден възпитаници от Начално учебно заведение “Яне Сандански ”, Основно учебно заведение “Никола Парапунов ” и Средно учебно заведение “Братя Каназиреви ” пяха песни и гледаха филм за дивностите и величието на дивата природа на мястото, където се опазват извънредно скъпи растения, животни и гъби, а в края на събитието, всички получиха книжки и плакати с жителите на парк “Рила ”.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР