Привържениците на осигуриха на клуба свеж приход в размер на

...
Привържениците на осигуриха на клуба свеж приход в размер на
Коментари Харесай

Левски спечели почти 20 бона за нула време, трима пропътуваха 1 200 километра

Привържениците на осигуриха на клуба пресен доход в размер на съвсем 20 000 лева, закупувайки виртуални билети за контролата против Марибор, която се организира във вчерашния 29 януари!
Новината бе обявена в профилите на " сините " в обществените мрежи, а точната численост на продадените хартийки е 1 852, като те бяха на стойност 10 лв.. В обявата пък е разказана и историята на трима фена, които са пропътували 1 200 км, с цел да гледат онлайн приятелския мач на футболистите на Станимир Стоилов.
В същото време стана ясно и че клубът ще пусне виртуални билети и за идната инспекция на тима на турска земя, която :
" Равносметката за контролата с „ Марибор “: 1852 продадени билета или общо 18520 лева в касата на клуба от последователите на „ Левски “.
А ето и един образец за това, че за левскарите просто няма граници: Трима последователи на „ Левски “ пропътуваха над 1200 километра с автомобил с цел да поддържат обичания тим в третия му мач за 2022 гдина. Мартин, Калин и Антони бяха на трибуните на Susesi Football Center в Белек, Турция на контролната среща със словенския „ Марибор “, приключила 2:2.
„ Имах рожден ден и взех решение да си направя подарък – мач на „ Левски “ в чужбина. Взех решението доста бързо - Анталия е налична дестинация, а зимната пауза без футбол в България е дълга. Отметнах и още една дестинация където обичаният ми тим играе и аз го виждам наживо. За спомен от мача ни останаха колекционерските билети, които авансово си бяхме закупили “, показа Мартин.
Преди срещата с „ Марибор “ тримата посетиха и хотела на отбора където бяха посрещнати от мажоритарния притежател на клуба Наско Сираков и старши треньора Станимир Стоилов.
Благодарим Ви, че сте постоянно до нас, левскари!
Колекционерските билети за идната контрола с „ Генчлербирлиги “ са към този момент в продажба: https://bit.ly/3rZGczT
Единнни в делата, с „ Левски “ в сърцата! ", гласи обявата на клуба.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР