Притежателите на Лайткойн проявяват засилен интерес към натрупването на криптовалутата,

...
Притежателите на Лайткойн проявяват засилен интерес към натрупването на криптовалутата,
Коментари Харесай

Лайткойн: Халвингът е след броени дни – китовете трупат с рекордни темпове

Притежателите на Лайткойн демонстрират засилен интерес към натрупването на криптовалутата, постоянно наричана " сребърния актив " на крипто промишлеността, преди идното ѝ халвинг събитие.

Официалният акаунт на Лайткойн в Twitter разгласи, че халвингът наближава, като към 30 юли са останали по-малко от 2,000 блока. Това събитие се чака с огромно неспокойствие, а също така ще понижи възнагражденията за блокове от 12.5 LTC на 6.25 LTC.

Данните от Santiment, компания за блокчейн разбори, демонстрират, че междинните по мярка Лайткойн китове, които имат сред 100 и 10,000 LTC, интензивно получават още Лайткойн от 14 юни насам.  

Компанията счита, че това “ ” се дължи на упованията, свързани със халвинг събитието. Понастоящем тези портфейли имат общо 18.18 милиона LTC, оценени на към $1.7 милиарда.

Халвинг събитията на монетите нормално се преглеждат като позитивни от крипто търговците, което в допълнение способства за позитивните настроения към Лайткойн.

Друг отчет от BeInCrypto също поддържа концепцията за увеличено струпване, акцентирайки, че миньорите на Лайткойн са нараснали запасите си, придобивайки 400,000 LTC сред 1 и 28 юли.

В резултат на тези позитивни настроения и увеличеното струпване, цената на Лайткойн се увеличи. Към момента на писане на публикацията LTC е поевтинял с 1% през последните 24 часа и се търгува за почти $93. През последните 7 дни, водещи до актуалната дата, цената на LTC се увеличи с към 5%

Това е в контрастност с представянето му при започване на юли, когато цената му спадна от над $100. Лайткойн претърпя напредък през юни, когато EDX Market го включи в листата на поддържаните криптовалути на своята платформа.  

Въпреки това цената му стартира да се намалява при започване на юли, откакто доближи връх от $113.

Освен това размерът на търговията с Лайткойн също означи забележителен растеж през този интервал. През последните 24 часа размерът на търговията с цифровия актив набъбна с близо 150% до над $1 милиард, надхвърляйки доста $395 милиона, регистрирани на 29 юли.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР