Принцесата на Уелс беше разкрита - само часове след като

...
Принцесата на Уелс беше разкрита - само часове след като
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън забелязана с принц Уилям след скандал с фалшива снимка

Принцесата на Уелс беше разкрита - единствено часове откакто издаде персонално опрощение след спор за редактиране на фотография за Деня на майката.

Кейт е забелязана в кола, напускаща Уиндзор дружно със брачна половинка си принц Уилям, който участва на службата за Деня на Британската общественост в Уестминстърското абатство през вчерашния ден следобяд. Кейт, която към момента се възвръща от коремна интервенция, осъществена по-рано тази година, не участва на церемонията, само че се схваща, че има персонална среща. Появата й идва, откакто по-рано през вчерашния ден тя обществено пое виновността за манипулираната фамилна фотография, оповестена от двореца Кенсингтън, като издаде персонално опрощение за „ объркването “.



Кейт сподели, че съжалява с изказване в обществените медии, което гласи: „ Както доста фенове фотографи, от време на време опитвам с редактиране. Исках да изразя своите извинения за всяко комплициране, което фамилната фотография, която споделихме през вчерашния ден, аргументи. Надявам се, че всички празнуващи са били доста щастливи Ден на майката. C. "

Снимката на Кейт и нейните деца, направена от принца на Уелс, беше първата оповестена след коремната интервенция на принцесата и беше пусната от двореца, с цел да означи Деня на майката. Но той беше отдръпнат с уведомление „ Унищожаване “ от интернационалните организации за фотоси часове по-късно и от Прес асоциацията на Обединеното кралство в понеделник заради съмнения, че е бил манипулиран.

Бяха изразени опасения по отношение на изчезналата част от ръкава на принцеса Шарлот и погрешно подравнения борд на полата й, с други спекулации, в това число позиционирането на ципа на Кейт. Кралски източници споделиха, че принцесата на Уелс е направила " незначителни корекции " и че Кейт и принцът на Уелс желаят да предложат неофициална фотография на фамилията дружно за Деня на майката. „ Това беше аматьорска фамилна фотография, направена от принца на Уелс. Техни кралски височества желаеха да предложат неофициална фотография на фамилията дружно за Деня на майката “, сподели източникът.

„ Принцесата направи дребни корекции, защото тя показа в изказването си в обществените медии, че фамилията на Уелс прекара Деня на майката дружно и прекара прелестен ден. “ Въпреки апелите оригиналът да бъде оповестен, дворецът Кенсингтън съобщи, че няма да преиздаде нередактираната фотография на Кейт и нейните деца.

По време на службата за Деня на Британската общественост през вчерашния ден, Уилям дойде мигове преди Камила на службата за Деня на Британската общественост на фона на неуспеха към цифрово променената фотография, която направи на фамилията си. Но камерите на BBC One, заснемащи излъчената онлайн работа, насочиха фокуса си вместо това към херцога и херцогинята на Единбург, които бяха посрещнати от духовници. Уилям, облечен в тъмносин костюм, по-късно беве забелязан да приказва на гостите в опашката за посрещане.



Уилям беседва с херцога и херцогинята на Единбург и кралската принцеса, до момента в който чакаха покрай Голямата западна врата кралицата да завърши срещата си с хората в опашката за посрещане. Принцът поздрави Едуард с приятелско потупване по ръката и целувка по двете бузи, преди да застане в диалог с лелите и чичо си. Когато Камила се приближи, Уилям беше забелязан да споделя „ здравей “ на мащехата си, преди да се придвижи напред, с цел да я целуне по двете бузи. Те се усмихнаха и разговаряха, до момента в който стояха един до друг, подготвени за осъществяване на националния химн.

Миналата седмица дворецът удари „ лудостта на обществените медии “, откакто поредност от тайни теории за местонахождението на Кейт излязоха отвън надзор. Дворецът Кенсингтън излезе с рядко изказване, в което реагира на онлайн спекулациите за здравето на принцесата на фона на опасенията, че тя не е била виждана обществено от Коледа.

Говорител на двореца сподели по това време: „ Дворецът Кенсингтън даде ясно да се разбере през януари периодите за възобновяване на принцесата и ние ще предоставяме единствено обилни актуализации. Тези насоки остават в действие. “ Те обаче прибавиха, че Кейт продължава да се оправя „ добре ". Очаква се Кейт да се върне към формалните отговорности едвам след Великден, а 41-годишният Уилям краткотрайно се отдръпна от кралската си роля, с цел да жонглира с грижите за нея и децата им, до момента в който тя се възвърне изцяло.

По-рано този месец армията беше принудена да направи неуместен завой, откакто загатна, че Кейт ще участва на Trooping the Color на 8 юни. Билетите се продаваха за събитието, като Кейт се очакваше да участва в ролята си на полковник от ирландската армия, полка която тази година разпръсква цвета си. Въпреки това се схваща, че армията не е потърсила утвърждение от двореца Кенсингтън, преди да разгласява в страницата си, а уебсайтът след това е обновен, с цел да отстрани препратката към нея.

Източник: Mirror

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР