Принц Хари и Меган Маркъл успяха да създадат огромно напрежение

...
Принц Хари и Меган Маркъл успяха да създадат огромно напрежение
Коментари Харесай

Стратегията на Уилям и Кейт срещу Хари и Меган

Принц Хари и Меган Маркъл съумяха да основат голямо напрежение в кралския двор и когато бяха част от него, и откакто го напуснаха. А едни от най-потърпевшите от думите и дейностите им несъмнено са принц Уилям и Кейт Мидълтън.
 Кейт Мидълтън и нежеланието й да застане един до друг с принц Хари и Меган Маркъл след гибелта на Елизабет Втора
Най-трудният ден за Кейт

Поредната всеотдайност на принцесата

Неведнъж чухме разнообразни обвинявания от херцога и херцогиня на Съсекс към останалите членове на фамилията, включително и Уилям и Кейт. А в това време принцът и принцесата на Уелс са избрали радикално друга тактика във връзка с съпрузите - да не разясняват нищо и да се правят все едно не съществуват.

Накажи простакът с безмълвие - на сходно мнение са бъдещите крал и кралица на Англия. От тяхната уста нито един път не чухме неприятна дума за Хари и Меган, а усмивката на лицата им ни демонстрира, че те не страдат за раздора в фамилията. Или най-малко не желаят никой да знае, че е по този начин.
 Снимка 625444

Според кралския коментатор Дънкан Ларкомб, е избрала печеливша стратегия и най-после тя ще е тази, която ще завоюва студената война. Вместо да провокира несъгласия, тя избира да пренебрегва всяко изявление на Хари и Меган. А с това си целеустремено безучастие сигурно ги изкарва отвън кожата им.

" Тя се бори по единствения метод, по който може ", споделя Ларкомб, който е изцяло наясно, че принцът и принцесата на Уелс не е редно, а и не биха тръгнали да разясняват семейните драми на висок глас. Вместо това те избират да насочат цялото си внимание и сила към своите кралски задължения, които стават от ден на ден и повече.
 Снимка 635836

Уилям и Кейт по никакъв метод не обърнаха внимание и на най-важното събитие, организирано от принц Хари - Invictus Games. За неналичието на интерес бяха подложени на критика от някои участници, само че двамата добре знаеха, че тези няколко дни са звездният момент на Хари и Меган и просто би трябвало да изчакат той да премине. 

" Нейният метод да се оправи с всичко, което са намислили, е просто да резервира почтено безмълвие и да продължи ", разкрива специалистът. Според него тактиката на Уилям и Кейт да запазят успокоение и да продължат, каквото и да приказват Хари и Меган, до момента се е потвърдила като сполучлива. Затова и няма да стопират да я следват, пишат Geo.tv.
 Снимка 629410

Според английската журналистка Джени Бонд пък Кейт Мидълтън е толкоз засегната и огорчена от дейностите на Хари и Меган, че от дълго време е зачеркнала разновидността за помиряване. Тя твърди, че за човек, който идва от крепко и сплотено семейство, каквото е нейното, е доста мъчно да разбере по какъв начин се стига до сходно отчуждение.
 Кейт Мидълтън и новата й прическа с бретон, с която изненада всички
Изненадваща смяна за Кейт Мидълтън

Когато принцесата предприеме нещо друго

Първоначално Кейт е таила вяра, че връзките с Хари и Меган могат да бъдат поправени и е положила задоволително старания в тази посока след погребението на принц Филип, най-много с цел да разтопи леда сред двамата братя. Но наподобява е осъзнала, че това е задача невъзможна и по тази причина е заела  позиция, неприсъща за нея - на студена и твърда персона с неумолимо държание. И към този момент няма да я забележим в ролята на медиатор на мира, твърди Бонд, представена от Fox News.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР