Принц Хари и Меган Маркъл няма да дойдат в Обединеното

...
Принц Хари и Меган Маркъл няма да дойдат в Обединеното
Коментари Харесай

Принц Хари няма да празнува Коледа с баща си и брат си

Принц Хари и Меган Маркъл няма да дойдат в Обединеното кралство за Коледа и няма да честват празниците в Сандрингам, както е всекидневно за останалите членове на кралското семейство. Журналистите допуснаха, че това е допустимо, само че след скандалната книга на Омид Скоби „ Endgame ” това няма да се случи. 

Последният път, когато Меган и Хари честваха Коледа в Сандрингам, беше през 2018 година И тази година предложения получиха децата на кралица Камила: нейният наследник Том и щерка Лора, написа The Sun. Очаква се Хари и брачната половинка му Меган да честват Коледа в Калифорния с децата си Арчи и Лилибет.

Надеждите за възстановяване на връзките сред Хари и кралското семейство се появиха, когато Хари наруши шестмесечното си безмълвие, с цел да се обади на крал Чарлз, за ​​да му честити рождения ден. Смята се също, че Чарлз е разговарял със снаха си Меган по време на трансатлантически диалог през ноември.

А източник по-рано сподели на медиите, че Хари и Меган могат да получат предложения за Коледа в Сандрингам.

Но избухливата книга на Омид Скоби „ Ендшпил “ в това време беше издадена, включваща редица изказвания за кралското семейство.

Ранните копия на холандската версия на книгата допускат, че Кейт и Чарлз са „ кралските расисти “, които вършат мнения по отношение на цвета на кожата на първородния Арчи на Хари и Меган.

42-годишният Скоби призна, че е предал " ранен и неразбираем " документ на преводачи в Нидерландия и се опита да смъкна отговорността от себе си. Той сподели, че няма да се извини за това, което е написал, добавяйки: „ Не е моя работа да се оправдавам, тъй като към момента желая да знам какво се е случило. “

Не е известно дали Хари е приказвал със фамилията си след публикуването на книгата на Скоби.

За последно Меган и Хари прекараха Коледа в имението си в Норфолк през 2018 година, когато бяха наречени Великолепната четворка дружно с принц Уилям и принцеса Кейт.

Тазгодишният лист с посетители в Сандрингам за първи път включва сина на Камила Том, щерка й Лора и внуците Лола, Елиза, Луис, Гюс и Фреди.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР