Принц Хари е истински късметлия и със сигурност много мъже

...
Принц Хари е истински късметлия и със сигурност много мъже
Коментари Харесай

Вкусна паста с нежен сос от тиквички от кулинарното тефтерче на Меган Маркъл

Принц Хари е същински късметлия и сигурно доста мъже му завиждат. Синът на принцеса Даяна си взе за брачна половинка същинска американска хубавица, холивудска звезда и очарователна жена. А в случай че знаеха какъв брой хубаво готви брачната половинка му, щяха да му завиждат още повече!

В Кенсингтънския замък Хари и Меган са заобиколени от готвачи, които са способни на същински чудеса в кухнята. Но американката обича да семейства и да глези обичания си с изтънчени блюда.

В кулинарното тефтерче на херцогинята има куп предписания, които е приготвяла още от времето, когато бе звезда в Холивуд и се постановяваше да наподобява умопомрачително в провокативните си тоалети. Именно по тази причина всичките й ястия са доста потребни и питателни.

Запазена марка на младата херцогиня са спагетите болонезе с тиквички. Ако готвите тиквичките на слаб огън, ще се получи нещо вълшебно!

С нужните артикули и метода на подготвяне на този магически кремообразен сос, който е доста подобаващ за пастата, можете да се запознаете в jenata.blitz.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР