Примерът с моята ръка беше, за да демонстрирам колко силно

...
Примерът с моята ръка беше, за да демонстрирам колко силно
Коментари Харесай

Делян Добрев : Гласувах против правителството, ще следя за всяка една негова стъпка

Примерът с моята ръка беше, с цел да показвам какъв брой мощно имам вяра, в това което върша. И аз не преставам да имам вяра, че Промяната са едни неподготвени хора, които не могат да се оправят, само че в това време са жадни за власт. Гласувах „ срещу “, никой не ме е карал да гласоподавам освен това, от това което съм направил. Това съобщи депутатът от ГЕРБ-СДС Делян Добрев в коридорите на Народното събрание незабавно откакто бе определено държавното управление „ Денков-Габриел “, предаде  Novini.bg.

„ Оттук-нататък ще проследявам за всяка една тяхна стъпка “, закани се той.

„ Надявам се от идната седмица бензинът и дизелът да не станат отново 3,50 лева, да не се върнат медиаторите по газа, да не намираме отново съглашение като „ Джемкорп ”. Бъдете сигурни, че аз, макар че съм от ГЕРБ, които поддържаха без мен това държавно управление, ще проследявам всяка една тяхна стъпка и всеки един изхарчен лев, тъй като не им имам вяра “, призна Добрев.

Той се закани, че в случай че открие неправда, медиите и обществото, ще са първите, които ще схващат.

Добрев сподели още, че Борисов е знаел авансово, че той ще гласоподава срещу и това е моя позиция, декларирана още, когато дадох образеца с ръката. „ Знаете, че през последните две години не съм спрял да подлагам на критика „ Промяната “ и техните дейности. Няма по какъв начин в едно такова гласоподаване да си трансформира мнението “, сподели още Делян Добрев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР