Примата на фолка Глория стресна феновете си, след като си

...
Примата на фолка Глория стресна феновете си, след като си
Коментари Харесай

Глория стегна куфарите и напусна България

Примата на фолка Глория стресна почитателите си, откакто си взе " довиждане " със сцената. Нейното отдръпване идва след заканата й, че ще емигрира и ще заживее някъде надалеч от клюките, които я заобикалят. 

Това нейно непринудено решение пристигна след следващите гнусни публикации, които разказват любовния й живот със доста по-младия от нея Добромир. И в този момент почитателите й са обезпокоени, че повече в никакъв случай няма да се качи на сцената. 

На този стадий Глория споделя " довиждане " на почитателите си за заслужена отмора. Примата  изпрати извънредно натоварен сезон с многочислени концерти из цялата страна, а през втората половина на септември е отделила време за отмора и релакс.

“Благодаря за многочислените срещи с вас, моята аудитория, през цялото лято! Време е и аз да захвърля за малко високите токчета! ” – написа певицата в обществената мрежа и пусна кадър от определената дестинация за отмора – Позитано в Италия.

Първи с реакция се включи половинката й Добри, който също показа в профила си фотография от Позитано и малко клипче, разкриващо хубостта на фамозния курорт.

“Прекрасна си! Желая ужасно изкарване в най-великолепната страна в Европа! ”, “Чакаме те още веднъж на високи токчета с неспокойствие! ”, “Приятна отмора с обичани хора ”, “Прекрасна Глория! Продължавайте да вършиме хората щастливи! Най-хубавите, най-истинските и най-смислени те песни са вашите! Респект! ” – четем измежду стотиците мнения с благопожелания към фолк звездата.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР