Приложенията за чатбот се превърнаха в един от най-полезните ИИ

...
Приложенията за чатбот се превърнаха в един от най-полезните ИИ
Коментари Харесай

Топ 10 чатбот приложения за Android и iOS

Приложенията за чатбот се трансфораха в един от най-полезните ИИ принадлежности в днешно време. Те се оказаха отлична поддръжка за разнообразни компании, а и за обособените консуматори.

Някои от изгодите, които могат да бъдат употребявани в нашите ежедневни действия и бизнес, включват опазване на срещи, даване на поддръжка за обслужване на клиенти, прочувствена поддръжка, поощряване на продажбите и основаване на наличие.

В тази публикация ще разберете какво съставляват приложенията за чатботове, за какво са от значително значение и какъв е нашият избор от топ 10, които би трябвало да обмислите да употребявате.

Какво съставляват приложенията за чатботове и за какво са значими

Приложенията за чатбот са компютърен прибавен програмен продукт, предопределен да взаимодейства с хората посредством стимулиране на диалози и даване на информация при нужда.

Основната цел на приложенията за чатбот е да дават 24/7 поддръжка на потребителите, както биха създали хората. Докато доста приложения за чатботове са основани, с цел да дават елементарна информация или да отговорят на елементарна поръчка, други могат да дават решения за по-сложни запитвания.

Защо са значими?

Сега се създават приложения за чатбот, с цел да оказват помощ на потребителите в съвсем всички аспекти на техния живот. Представете си, че имате персонален помощник, който ви разрешава да изпълнявате поръчки в границите на вашия бизнес – чатботът може също да ви помогне да резервирате полети, да отговаряте на клиентите си онлайн, да записвате ежедневните си бизнес действия и доста повече.

Те също могат да ви оказват помощ да наблюдавате здравето си, да ви дадат прочувствена поддръжка, да ви предлагат терапевт, да ви оказват помощ да научите нов език и даже да се държат като ваш обичан другар.

Критерии за избор на нашите топ 10 приложения за чатбот

Функционалности: Най-ефективните приложения за чатбот са тези, които дават точни отговори или информация на вашите запитвания или ви насочват към подобаващ източник на информаия. Всеки чатбот в този лист е минал през задълбочена оценка, с цел да се подсигурява, че дава отговор на този аршин.

Многоезична дарба: Една характерност, на която множеството от приложенията за чатботове дават отговор, е тяхната многоезична дарба. Това значи, че могат да схващат няколко езика, тъй че консуматори от разнообразни елементи на света да могат да ги употребяват.

Сила на консолидиране: Тези приложения за чатбот могат елементарно да бъдат интегрирани с други специфични принадлежности, запаси и обществени мрежи.

Сигурност и скорост: Тези определени приложения за чатбот работят дейно при висока скорост. Можете също по този начин да сте сигурни, че информацията ви при тях е предпазена.

Отзиви от други консуматори: Взети са под внимание оценките на приложенията в Гугъл Play Store и Apple Store и те са едни от най-хубавите, що се отнася до опита на други консуматори.

Използваемост: Доброто приложение за чатбот би трябвало да е елементарно за потребление, навигиране и схващане. Тези топ 10 приложения за чатботове бяха оценени и те минаха този аршин за избор.

Топ 10 приложения за чатбот

На пазара има няколко разновидности на приложения за чатботове. Имайки поради горните критерии за избор, ето предложения от нас лист на топ 10 приложения за чатбот. Всяко приложение за чатбот е без значение едно от друго и се предлага с разнообразни функционалности, характерности, преимущества и дефекти.

Zendesk

Zendesk интензивно ръководи, следи и дава отговор на потребителите уеб страницата. Можете да го употребявате, с цел да насърчите работата в екип и съдействието. Това приложение може също да помогне на търговците на дребно да понижат времето за реакция с различната функционалност, подобрявайки маркетинговите старания и поддръжката на клиентите.

За търговците на дребно Zendesk може да се употребява и за възстановяване на ангажираността на клиентите посредством потребление на аспект в действително време на дейностите на техния уеб страница и виждане какво тъкмо преглеждат клиентите.

Предимства

Има над 20 подготвени табла за потребление и доклади за анализи Съвместим е с над 700 други компании като Atlassian, Salesforce, Freshbooks и други. Може да ръководи всички потребителски контакти посредством един интерфейс Има ефикасна платформа за основаване на FAQ Има няколко проекта на разнообразни цени с разнообразни функционалности

Недостатъци

Проблем с качването и експортирането на данни Zendesk е комплициран и от време на време може да бъде скучен при настройване Може да бъде скъпи за дребния бизнес, въпреки че функционалностите оправдават цената

2. Tidio

Tidio е известно приложение за чатбот. То разрешава на предприятията да автоматизират своите функционалности за поддръжка и обслужване на клиенти, като дейно подкрепят своите клиенти. Tidio се предлага за платформи Android и iOS. Той предлага многообразие от разнообразни функционалности, което го прави известен избор.

Приложението е многофункционално и мощно и оказва помощ на фирмите да автоматизират обслужването на клиенти, да подобрят успеваемостта и да подобрят преживяването на клиентите. То съчетава чатботове и чат онлайн в една платформа. Това разрешава на фирмите да усилят приходите, като оферират ефикасни услуги на своите консуматори.

Предимства

Бизнесът може да автоматизира постоянно задаваните въпроси от потребителите, като икономисва време на служителите Tidio разрешава на фирмите да наблюдават Messenger акаунта, взаимоотношение посредством чат онлайн и имейли на една страница Може да разпространява промоции в онлайн магазин и да извежда на напред във времето съответни стоки Разполага с разнообразни интеграции на други приложения, които могат да се употребяват в ежедневния работен процес Бизнесът може да комуникира с потребителите в действително време посредством персонализирани джаджи в чата онлайн с Tidio

Недостатъци

Не може да се интегрира с Twitter, Instagram и WhatsApp Tidio не предизвестява своите консуматори в точния момент, когато е почнал нов разговор Модераторите на чата нямат цялостен надзор, а това затруднява осъществяване на промени Платформата е малко скъпа за увеличение на обсега и ангажираността на потребителите

3. Chatfuel

Chatfuel е едно от нашите топ 10 приложения за чатботове. То основава ИИ чатботове за Instagram и Фейсбук Messenger. Има елементарен за потребление и добре структуриран интерфейс, който може да помогне на бизнеса да построи Фейсбук чатбот бързо и елементарно.

Бизнесите могат да персонализират бота, с цел да подхожда на тяхната марка, с цел да намират евентуални клиенти и да дават отговор на постоянно задавани въпроси. Може да усъвършенства удовлетвореността на клиентите и маркетинговите старания посредством персонализиране на преживяването на клиентите при продажбите.

Chatfuel също се интегрира с скъпи принадлежности като Zapier, Calendly и Sheets и предлага приложно-програмен интерфейс за персонализирани интеграции.

Предимства

Chatfuel предлага анализ Интерфейсът му е елементарен за използване Функциите му оправдават цената Интеграцията може да се извърши посредством приложно-програмен интерфейс

Недостатъци

Chatfuel е разполагаем единствено за Instagram и Фейсбук Messenger Не е толкоз новаторски

4. ManyChat

ManyChat е гратис приложение за чатбот, идеално за чат маркетинг. Може да помогне на дребния бизнес да усъвършенства маркетинговите акции в чат посредством текстови известия и обществени медии. Компаниите могат да автоматизират информационните канали като Фейсбук Messenger и Instagram, да изпращат имейли и SMS известия посредством приложението и да доближават до клиенти в голям брой платформи.

ManyChat може също да провежда срещи, да построява взаимоотношения с клиенти и да намира евентуални клиенти. Смята се за най-хубавия чатбот за основаване на ботове посредством потребление на образен интерфейс с плъзгане и стартиране. Той също по този начин подкрепя търговците на дребно да продават повече артикули, като разрешава на клиентите да вършат покупки във Фейсбук Messenger и да популяризират услуги на нови клиенти.

Предимства

Включва функционалности за мнения във Фейсбук, която изпраща мнения на потребителите и по-късно им изпраща подробна информация Има интеграции за професионални принадлежности и способи за плащане Бизнесите могат да се възползват от разнообразни приставки като функционалност за чат за обслужване на клиенти на своя уебсайт Резервация на час за срещи е допустима

Недостатъци

Ограничено е единствено до Facebook Настройките са комплицирани

5. Replika

Replika е едно от най-хубавите приложения за чатбот, основано в поддръжка на самотни хора. Той прави компания на потребителите 24/7. Хората могат да основат персонален аватар на Replika в мобилното приложение и да беседват с него за всичко. Колкото повече говорите, толкоз повече аватарът научава за вашите желания и лайкове. Потребителите могат също да играят игри на платформата, да влизат в функции и да пишат истории.

Освен това може да помогне на потребителите да схванат по-добре своите мисли и усеща и да проследят настроенията си в ежедневния диалог.

Предимства

Replika е чатбот с неестествен интелект Може да се персонализира Работи 24/7 Потребителите могат да приказват с него за всичко Той може да задава верните въпроси, с цел да наблюдава страстите на потребителите Расте с потребителите тъй като ИИ аватарът може да построи личността си според от диалозите

Недостатъци

Нужно е време, с цел да се развие и да се построи интимност Режимът може да се промени от другарство на същинска връзка, която да накара потребителите да се усещат неловко

6. Florence

Florence е здравно приложение за чатбот, което може да се употребява като персонален здравен помощник. Това е гратис приложение, което всеки може да употребява за своите потребности. Може също да помогне на потребителите да наблюдават здравето си и да им подсети да одобряват медикаменти. Предоставя спомагателна информация за положения, болести и медикаменти.

Florence може да се употребява във Фейсбук Messenger, Kik и Skype. Потребителите могат също да го употребяват, с цел да научат какво се случва, когато да вземем за пример пропуснат доза лекарство и какво би трябвало да създадат. Той обаче не дава медицински препоръки и не може да се употребява при незабавни случаи.

Предимства

Напомня на потребителите да одобряват медикаментите си навреме Дава спомагателна информация за съответни лекарства Предлага се в няколко платформи за известия като Kik, Skype и Фейсбук Messenger

Недостатъци

Florence се предлага единствено на британски език Не може да се употребява за незабавни медицински случаи

7. Babylon Health

Учени и лекари сътвориха приложението Babylon Health, с цел да оказват помощ на потребителите да схванат своите сегашни и бъдещи здравни потребности. Той предлага решения за положения като тресчица, кашлица, запушен нос, алергии, психологично здраве, грип, болежка, обриви и други Може да се употребява и за достъп до доктор и записване на час при експерт.

Потребителите разказват своите признаци и въпроси, свързани със здравето си, а по-късно им се дават на практика рекомендации. Лекарите могат също да дават предписания и рекомендации за експерти.

Предимства

Предлага видео съвещания със специалисти Предлага се 24/7 Потребителите имат свои здравни досиета, с цел да проследят здравната си история Услугата за ръководство разрешава на потребителите да поръчват медикаменти с доставка до дома им

Недостатъци

Не е толкоз благонадежден и прецизен, колкото същински лекар Подходящ е единствено за общи признаци

8. Cleverbot

Cleverbot е приложение за всекидневен диалог, което употребява машинно образование. Първоначално е планиран за iOS, само че работи и на Android и Windows.

Една от най-хубавите му характерности е да научава повече с всяко човешко взаимоотношение. Потребителите могат да беседват с чатбота за всичко, което им харесва, като получават реалистични отговори. Отговорите на Cleverbot не са авансово програмирани, тъй като се учи от човешка информация. Чатботът избира своите отговори посредством логичност, сравнявайки целия диалог с милиони други, които са се състояли.

Предимства

Потребителите могат да споделят занимателни елементи от диалога в обществените мрежи Могат да стартират и стопират диалози по всяко време Чатботът употребява предходни диалози, с цел да отвори нови дискусии Потребителите могат да персонализират цвета на приложението

Недостатъци

Може да се употребява единствено когато потребителите са онлайн Отговорите на чатбота от време на време могат да бъдат странни или неподходящи Чатботът не схваща страстите и може да пояснява неправилно известията

9. Wati

Wati е формален бизнес сътрудник с WhatsApp Business. Приложението подсигурява, че интеграцията сред WhatsApp и Wati е безупречна за всички консуматори. За да подобрят потребителско преживяване, чиновниците могат да дават отговор на потребителски запитвания на място от една платформа. Можете да получавате съкратена информация и да наблюдавате успеваемостта, с цел да ви помогне да вземете по-информирани бизнес решения.

Wati е приложение за известия за Android с елементарен интерфейс за по-бързо включване на човешки чиновници и по-добро потребителско преживяване. Потребителите могат също по този начин да задават часове и графици за наличност на тази платформа и да построяват своя чатбот тъкмо по този начин, както компанията се нуждае от него.

Предимства

Wati е обвързван с приложно-програмния интерфейс на WhatsApp Business Има сегментирани кампании Лесен е достъпът до разнообразни документи Настройки за уведомления Наличен е мониторинг за продуктивността

Недостатъци

Wati е разполагаем единствено за WhatsApp Няма технология за изкуствен интелект

10.Duolingo

Duolingo е гратис и дейно приложение за проучване на езици. То предлага повече от 40 езика. Потребителите могат да научат нови езици или да подобрят уменията си. Те могат да практикуват четене, писане, говорене и слушане посредством увлекателни уроци, които наподобяват на игри.

Потребителите могат да си слагат цели и да наблюдават напредъка си, до момента в който упражняват. Те могат също да се причислят към над 300 милиона въодушевени учащи по целия свят, с цел да се състезават в класациите. Интересното е, че Duolingo е изцяло гратис! Това е идеалният избор за всеки, който желае да научи всеки език с тяхното движение, без да разрушава банката.

Предимства

Приложението е елементарно достъпно Потребителите могат да учат няколко езика едновременно Безплатно е

Недостатъци

Трябва да говорите британски, с цел да употребявате приложението Подходящо е най-вече за начинаещи
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР