Прилагането на витамин С прави чудеса на кожата ви. Прилагането

...
Прилагането на витамин С прави чудеса на кожата ви. Прилагането
Коментари Харесай

Ето защо витамин С е най-добрият приятел на кожата ви

Прилагането на витамин С прави чудеса на кожата ви. Прилагането на артикули с витамин с обаче не е задоволително. Храненето с храни, богати на витамин С като портокал, лимон, плодове, броколи и други оказва помощ за поддържането на това хранително вещество в тялото.

Витамин С е главен витамин, което значи, че тялото ви не го създава, би трябвало да го ядете. Той покачва имунитета ви, ръководи високото кръвно налягане, понижава риска от сърдечни болести и сигурно е от изгода и за кожата ви. Ето някои изгоди, които витаминът има за кожата ви.
 По кое време на деня би трябвало да се одобряват питателните добавки, с цел да са ефикасни По кое време на деня би трябвало да се одобряват питателните добавки, с цел да са ефикасни
Хранителните добавки са неизменима част от режима на доста хора. Често те се оказват единственото ни избавление във постоянно забързания ни на...

Предпазва от нездравословните слънчеви лъчи

Витамин С включва антиоксиданти, които защищават от увреждане от UV лъчите. Той не работи като слънцезащитен крем, само че в случай че UV лъчите увредят кожата ви, той оказва помощ да се притъпи вредата.

Изсветлява тъмни петна

Витамин С оказва помощ за изсветляване на петна и тъмни петна, наречени хиперпигментация. Също по този начин оказва помощ за избелването на кожата и я прави гладка и блестяща.

Помага за изглаждане на бръчките
 6 признака за дефицит на калций, които не би трябвало да пренебрегвате 6 признака за дефицит на калций, които не би трябвало да пренебрегвате
Дефицитът на калций (по-известен като хипокалциемия) е положение, при което няма задоволително калций в кръвта. Често се предизвиква от липс...

Витамин С е мощна съставна част, присъстваща в кремовете срещу стареене. Но единствено нанасянето на кремове върху лицето може да не помогне. Здравословната диета в действителност оказва помощ за по-добри резултати. Хората, които одобряват повече витамин С, евентуално имат по-малко бръчки. Цитрусовите плодове като плодове, лимон, портокал са съществени източници на витамин С. Освен тях, спанакът, аленият пипер и броколите също са богати на витамин С.

Увеличете колагена

Това е протеин, който участва в кожата ви, което оказва помощ да я предпазите от разпределяне. С напредването на възрастта тялото забавя производството на колаген. Витамин С предизвиква производството на нов колаген и поддържа колагена, който имате.

Заздравяване на рани и белези

Витамин С оказва помощ за бързо укрепване на рани. Той оказва помощ да се затворят отворените пори и да се създаде колаген, който е от значително значение за заздравяването на кожата при пострадване.
 Пребори депресията с тези храни и витамини Пребори депресията с тези храни и витамини
Колкото по-възрастен става човек, толкоз по-голям е рискът от меланхолия или обособените му прояви - неприятно въодушевление, потиснатост и така нататък -...

Равен загар на кожата

Витамин С може да помогне за понижаване на белезите. Антиоксидантите оказват помощ за лекуване и равнене на тена на кожата ви.

Хидратира кожата и я кара да свети

Витамин С оказва помощ за хидратирането на кожата ви. Дехидратацията кара кожата ви да наподобява мътна и тъмна. Витамин С оказва помощ за изсветляване на кожата, отстранява загар и прави кожата ви блестяща, без тъмни петна.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР