Часове след трагедията с участие на кортежа на Кирил Петков

...
Часове след трагедията с участие на кортежа на Кирил Петков
Коментари Харесай

Влизала ли е или е излизала от Аксаково жертвата!

Часове след нещастието с присъединяване на кортежа на Кирил Петков при Аксаково се натрупат нови въпроси и разминавания с първичната версия на „ Продължаваме промяната “.

Красимира и нейният брачен партньор Христо, който е бил професионален водач, са пътували към дома си в Аксаково, когато е станал съдбовният случай към 17.30 часа нощес.

Не е ясно дали това дава отговор на истината, само че това би се разминало с изказванията, че двойката е идвала от Аксаково и е лишила преимущество на движещия се по основен път автомобил на НСО.

Въпреки изказванията, че в смазаната кола са били „ пенсионери “, се оказа, че Красимира е на 58, а мъжът ѝ – дълготраен интернационален водач с категория C. “
Нови два въпроса:
Професионалните водачи имат развито възприятие за скорост и разстояние. Това не значи, че в тази ситуация е можело да няма разпръскване или просто не прекъсване на стоп*…

Но професионален водач с дълголетен опит и милиони километри зад тила си да не забележи идваща кола?!?

Освен в случай че не е карала лудо и е изскочила от лекия завой.
С каква скорост се е движила колата на НСО?И за какво?Чакаме комисия от Народно събрание да откри обективната истина!Даваме и двата метода /към и от Варна/ на НСО джипа към кръстовището, с цел да се види, че теоретично при съобразена скорост, даже и не прекъсване на стоп би трябвало злополуката да е доста по-лека или да се избегне. В НСО образоват особено водачите на умения, доста по-добри от на елементарните водачи. Ако автомобилът на жертвата е влизал, а не излизал от Аксаково, каквито бяха първичните информации, и се е движил в своята лента, то ударът може да се окаже провокиран от колата на НСО, в случай че е влезнала в неразрешеното насрещно придвижване. Отговори към този миг от прокуратурата няма.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР