Окръжната прокуратура в София ръководи разследване на убийство на 57-годишен

...
Окръжната прокуратура в София ръководи разследване на убийство на 57-годишен
Коментари Харесай

77-годишен е задържан за убийство в ботевградското село Новачене

Окръжната прокуратура в София управлява следствие на ликвидиране на 57-годишен мъж в ботевградското село Новачене. За закононарушението е арестуван 77-годишен мъж, следва държавното обвиняване да внесе най-тежката мярка за неотклонение по отношение на обвинения.

Това заяви на брифинг административният началник на Окръжна прокуратура - София Наталия Николова.

Досега е открито, че на 11-12 май в сло Новачене бил убит 57-годишният К.С. Извършени са оглед на мястото на престъплението, претършуване и изземване, извършени са разпити на очевидците. Назначени са и са направени експертизи - ДНК и антропологична. По първични данни гибелта е породена чрез нанесени удари с секира по цялото тяло на жертвата.

В хода на следствието са събрани доказателства, въз основа на които наблюдаващият прокурор е направил обосновано съмнение за виновността на 77-годишния О.Н. Той е притеглен в качеството на обвинен за осъществено тежко съзнателно закононарушение и е арестуван за период до 72 часа.

Окръжната прокуратура – София ще внесе в съда искане за взимане на мярката за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвиненото лице, което ще бъде прегледано в събота. 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР