Причината за това е неправилно пренасочване на дисковеАко към компютъра

...
Причината за това е неправилно пренасочване на дисковеАко към компютъра
Коментари Харесай

USB флашки не позволяват ъпдейт на Windows 10

Причината за това е погрешно пренасочване на дискове

Ако към компютъра е включена USB флашка или SD карта, може да не сработи обновяването на Windows 10 (източник: CCO Public Domain)

Microsoft ще пусне през май упования огромен ъпдейт на операционната система Windows 10. Има обаче някои дребни проблеми, с които потребителите ще се сблъскат, съгласно мнения от участници в програмата за тестване, доказани от самата Microsoft.

Така да вземем за пример, Windows 10 May 2019 Update (версия 1903) не може да се конфигурира, когато към компютъра е включено външно USB устройство или SD карта, заяви Neowin. Тази специфичност е доказана и от Microsoft в актуализирания документ за поддръжка.

Проблемът касае освен потребителите на компютри с операционна система Windows 10 April 2018 Update (версия 1803), само че и тези с Windows 10 October 2018 Update (версия 1809). При опит за инсталиране на Windows 10 May 2019 Update на компютър с външно USB устройство или SD карта, системата издава известие за неточност.
още по тематиката
Според Microsoft, повода за това е погрешно пренасочване на дискове. Ето за какво разработчиците са блокирали опцията за инсталиране на ъпдейтите на Windows 10 на РС-та с включени външни USB устройства и SD карти.

След инсталиране на ъпдейта, потребителите могат да включват устройства към USB и SD портовете, прецизира Microsoft. Възможно е компанията да в профил казуса все още на стартиране на новата версия Windows 10 May 2019 Update.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР