Любимата на феновете Уитни Дийн пада в немилост, тъй като

...
Любимата на феновете Уитни Дийн пада в немилост, тъй като
Коментари Харесай

Зрителите на BBC EastEnders побесняха, докато възхищават историята на излизането на Уитни Дийн

Любимата на почитателите Уитни Дийн пада в недружелюбност, защото феновете на BBC One ясно дадоха да се разбере, че не са удовлетворени от последните й подиуми.

Часът на EastEnders във вторник приключи с пазарния търговец, изобразен от Шона Макгарти, в сложна обстановка, до момента в който беше заключена в микробуса на осиновителката Бианка с приятелката Лорън Бранинг (Жаклин Джоса), само че нещата вървяха от зле към по-лошо, когато водите й изтекоха, сигнализирайки, че скоро ще ражда.

Двете дами бяха подмамени да приказват по време на различен спор в микробуса от Пени Бранинг, която ги беше забелязала да спорят за мнението на Лорън за Зак Хъдсън. Мигове преди да бъдат заключени в колата на Бианка, Лорън сподели на Уитни, че не харесва този мъж, в несполучлив опит да признае, че са скитали зад тила й.

Тогава Бианка Джаксън (Патси Палмър) пое диалога и даде на осиновената си щерка да разбере в никакъв случай да не има вяра на „ зеленооката “ Лорън, което единствено наля масло в огъня. Но тъкмо когато дългогодишните пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР