Клубовете от Висшата лига ще получат възможност да решат дали

...
Клубовете от Висшата лига ще получат възможност да решат дали
Коментари Харесай

Таблицата с VAR на Висшата лига подсказва как всеки клуб от висшия дивизион би могъл да гласува за премахването на технологията

Клубовете от Висшата лига ще получат опция да решат дали да продължат или не с VAR идващия месец.

Допълнителна технология за подкрепяне на реферите е въведена във висшия дивизион от 2019 година, само че не всеки е почитател на актуалната система, което докара до голям брой противоречиви обстановки.

В сряда вечерта стана ясно, че Уулвс, един от клубовете, които са мощно наранени от несъгласията с VAR този сезон, са внесли резолюция, която може да докара до прекъсване на технологията преди сезон 2024/25.

Те настояват, че след пет сезона с VAR във Висшата лига, е време за „ градивен и сериозен спор за нейното бъдеще “. Въпреки това ще е належащо болшинство от две трети (14-6), с цел да се отстрани VAR, като гласуването ще се организира на годишното общо заседание в Харогейт идващия месец.

Но по какъв начин ще гласоподават клубовете? Изглежда малко евентуално някой да даде нещо доста преди гласуването, което ще се организира на 6 юни. Но задълбочаването на статистиката към VAR от този сезо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР