Нападателят на Ботев - Мохамед Брахими не скри огромната си

...
Нападателят на Ботев - Мохамед Брахими не скри огромната си
Коментари Харесай

Мохамед Брахими: Нашата цел беше Купата, сега ще му мислим

Нападателят на Ботев - Мохамед Брахими не скри голямата си наслада след извоюваната Купа на България.

" Аз съм доста благополучен от тази победа. Купата е за тима, за почитателите. Благодаря на всички почитатели, които пристигнаха тук през днешния ден, макар времето, с цел да поддържат нашия тим ", сподели футболистът на чист български на терена на Националния стадион " Васил Левски ".

Той приказва за тежката си травма, която дълго време го извади от игра: " За мен тази травма беше най-трудният миг в моята кариера. Искам да благодаря на докторите, на нашите физиотерапевти и на нашия щаб, които доста ми помогнаха, които ми дадоха вяра. Сега съм доста благополучен да им се отблагодаря на терена. Добър мач за мен и за тима ".

" Това е от почитателите. Нашите почитатели сътвориха неповторима атмосфера ", сподели той за атмосферата по време на финала с Лудогорец.

" Засега няма нищо, нашата цел беше Купата. След това ще приказваме. Когато подписах с Ботев Пловдив, пристигнах, с цел да играя в Европа. Сега ще играем в Европа и желая да го направя с фланелката на Ботев Пловдив ", сподели Брахими за бъдещето си в Ботев Пловдив.

" Искам да дойдат доста почитатели с нас ", прикани Брахими почитателите на Ботев да се съберат пред постройката на общината в Пловдив в четвъртък, с цел да честват извоюваната Купа.
 Николай Минков: Има Господ!
Николай Минков: Има Господ!

" Тази победа е за почитателите "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР