Риалити звездата Александра Гърдева е “Най-добрият готвач сред звездите в

...
Риалити звездата Александра Гърдева е “Най-добрият готвач сред звездите в
Коментари Харесай

Риалити звездата Алекс Гърдева спечели финала на звездния отбор в Hell’s Kitchen

Риалити звездата Александра Гърдева е “Най-добрият готвач измежду звездите ” в сезон 6 на Hell’s Kitchen. Психоложката победи поп фолк дивата Бони, която остана на второ място в звездната конкуренция. Враждата сред двете дами беше едно от централните събития в тима на Златните и беляза тяхното показване през последните няколко седмици.
Прочетете още
Кулинарното съревнование за 100 000 лв. на метри от финала напусна прецизният готвач Димитър. Той и другите двама финалисти Чоткин и Станислав взеха присъединяване в една от най-непредвидимите вечерни резервации за сезона. Освен вълната от поръчки, те трябваше да внимават и за рисковите трикове на началник Никола, началник Светла и началник Дани Спартак, чиято цел бе да ги саботира. Трудностите при връзката, които преследваха Димитър през целия сезон му костваха куртката, написа Нова.



По време на финала на звездния тим Бони и Гърдева трябваше да подготвят двустепенно меню за особено подбрана изпитна комисия, състояща се от Чоткин, Станислав, началник Виктор Ангелов и су-шефовете - началник Светла и началник Никола. Решаващ фактор се оказаха десертите, които донесоха успеха на риалити звездата.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР