При всички положения ви е направило впечатление, че напоследък все

...
При всички положения ви е направило впечатление, че напоследък все
Коментари Харесай

Уникално приложение за снимки е новата топ мода в социалните мрежи

При всички положения ви е направило усещане, че в последно време от ден на ден консуматори споделят фотоси, на които наподобяват като анимирани герои от компютърни игри, създадени по последна технология. Образите наподобяват като изумителни творби на изкуството. Всъщност това е дело на Lensa, основано на AI приложение за обработка на фотоси.

Приложението е гратис за 7 дни, а по-късно достъпът е посредством месечен абонамент. Обработката се случва с автоматизирана настройки. Програмата безусловно взриви обществените мрежи, трансформирайки се в най-изтегляното гратис приложение, правоприемник на FaceApp, написа plovdiv24. Само за три дни то натрупа повече от 10 млн. тегления и 140 хиляди отзива, а оценката на приложението е 4,3 звезди и продължава да пораства.

По него мигновено луднаха всички консуматори от целия свят. Редица звезди също изтипосаха на профилите си от внимателно ретуширани до цялостно преобразени портретни селфита. Еуфорията завладя и България, където родни звезди също не пропуснаха да се похвалят с мечтаната фотография.

Чаровната синоптичка на bTV и водеща на предаването COOLt – Натали Трифонова, сподели зашеметяващи аватари с нейния образ.

Поп артистът Миро също не пропусна да придаде на облика си още по-артистична визия.

Своя редактирана версия в Инстаграм разгласява и сътрудника му Любо Киров.

Рапърът Павел Николов пък ни изненада с поднасянето си на една по-различна позиция към приложението. За задачата той избра да покаже грешките на изкуствения разсъдък в интерпретацията му на облиците.

С сходни фотоси се похвали и неговата другарка и участничка в " Мастър началник " - Кристина Нгуен.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР