При нужда армията има готовност да изпрати до 3 хиляди

...
При нужда армията има готовност да изпрати до 3 хиляди
Коментари Харесай

Каракачанов: Няма непосредствена опасност от мигрантска вълна за България

При потребност армията има подготвеност да изпрати до 3 хиляди военнослужещи на границата. Това споделя в своята публична Facebook страница вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов, по отношение на терзанията в обществото, че напрежението в лагера „ Диавата " в Гърция край границата с Македония, ще се придвижи и на родна земя.

``
реклама

" Във връзка с терзанията в обществото, че напрежението в лагера „ Диавата “ в Гърция край границата с Македония ще се придвижи и на родна земя, като заместител министър-председател, министър на защитата и водач на Вътрешна македонска революционна организация – Разузнавателна служба на ФРГ, желая да заявя, че все още няма непосредствена заплаха от мигрантска вълна за България. 
При потребност армията има подготвеност да изпрати до 3 хиляди военнослужещи на границата.
През последните 4 дни сме в непрестанен контакт с премиера Бойко Бойко Борисов и министъра на вътрешните работи Младен Маринов. Всички сме на мнение, че няма място за терзание. Има оперативни проекти за взаимни дейности на Министерство на вътрешните работи и МО, в случай че напрежението в Гърция ескалира и се наложи България да реагира превантивно или при настъпила спешна обстановка. Следим ситуацията. Към момента няма заплаха за България.
Въпреки всичко с цел да има спомагателна гаранция на националната сигурност на страната ни, на следващия ден сутринта дружно с началника на генералния щаб на армията ген. Боцев ще докладваме на министър-председателя на Р България Бойко Борисов, че Българската войска има подготвеност при потребност да изпрати на границата 3 хиляди военнослужещи с нужните единици транспортна техника и спомагателни уреди, в помощ на силите на реда, за въздържане на възможни огромни групи от незаконни мигранти.



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР