При изпълнението на тази рецепта не е възможно да допуснете

...
При изпълнението на тази рецепта не е възможно да допуснете
Коментари Харесай

Рецепта за вечеря: Сочно свинско във фолио

При осъществяването на тази рецепта не е допустимо да допуснете неточност. Свинското месо, изпечено във фолио, постоянно става сочно. Дори и да не сте върл кулинар, няма да се затрудните с приготвянето му, написа actualno.com.
Необходими артикули:
500 гр месо от свинска плешка

3 скилидки чесън

1 морков

сол на усет

микс подправки за барбекю
Начин на подготвяне:
Обелете морковите, след което ги измийте и нарежете на дребни късчета. Обелете чесъна и накълцайте скилидките на дребни късчета. Направете няколко дълбоки разреза в месото. Във всеки един от разрезите поставете късчета морков или чесън. Разрезите би трябвало да са на дълбочина, гарантираща цялостно скриване на поставените в тях късчета. Редувайте слагането на моркови и чесън. Сложете в единия прорез морков, а в другия чесън и така нататък

Загрейте авансово фурната. Поставете лист фолио в тавата за печене. Върху него сложете месото, след което го овкусете със солта и подправките. Увийте месото компактно във фолиото. Изсипете чаша вода в тавата за печене.

Печете за час в авансово загрята на 180 градуса фурна. След привършване на топлинната обработка, отстранете фолиото от месото и го нареже на части. Може да поднесете с гарнитура от картофи или ориз. Ястието се съчетава добре с всяка салата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР