Бяха разпродали програмите в клубния магазин повече от два часа

...
Бяха разпродали програмите в клубния магазин повече от два часа
Коментари Харесай

Вътре и извън Анфийлд за сбогуването на Юрген Клоп като риалити хапки за обожаващи фенове

Бяха разпродали стратегиите в клубния магазин повече от два часа и половина преди мача. Някои към момента се продаваха в дребните програмни кабини към „ Анфийлд “, само че опашките за тях се простираха на всички места.

Това беше друг тип ден в Ливърпул, с атмосфера, която приличаше повече навън автобусен церемониал, в сравнение с футболен мач от Висшата лига.

Юрген Клоп взе Ливърпул на два от тези паради, несъмнено, и щеше да има повече, в случай че не беше Covid, Манчестър Сити и върховете, които тимът му не можеше много доближава. Но защото дните преди този момент овакантяване за някои бяха доминирани от диалози за завещание и какво е направил и не е спечелил, нищо от това не наподобява значимо тук. Това беше просто ваучър.

Около Анфийлд преди началото на мача имаше толкоз доста хора, които бяха тук единствено за преживяването, взеха стратегия или сувенир, с цел да кажат, че са били там в деня, в който всичко това завърши. Те може и да не са били в земята, само че това малко нямаше изключително значение.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР