Драматично-куклен театър – Враца, вече разполага с нов функционален уебсайт-

...
Драматично-куклен театър – Враца, вече разполага с нов функционален уебсайт-
Коментари Харесай

Драматично-куклен театър – Враца с нов уебсайт и онлайн система за закупуване на билети /снимки/

Драматично-куклен спектакъл – Враца, към този момент разполага с нов функционален уебсайт- www.dktvratsa.com, и интегрирана онлайн система за закупуване на билети. Основните преимущества на новия уебсайт включват съвременен дизайн, подробна информация за нашия репертоар, стратегия, събития, вести, фестивал, както и опция да се запознаете с креативния и административен екип на театъра.
С новия уебсайт- www.dktvratsa.com, идва и дълго чаканата опция за закупуване на билети онлайн, посредством която могат да бъдат резервирани и купувани билети за обичани представления когато и да е и от всяко място, единствено с няколко клика. Онлайн билетната система е с разнообразни варианти за заплащане, гарантираща сигурност и улеснение.
Изказваме нашата признателност към екипа на EVOL.BG- първата организация за цифров маркетинг във Враца, за техния професионализъм и ангажираност при основаването на прелестната страница, както и към екипа на Entase https://entase.to/a6  за новаторската билетна система онлайн. Благодарение на техния възторг и професионална работа, както и финансовата поддръжка на Търговски център „ Суми “, можем да ви предложим по-добро качество и улеснения.  
Също по този начин показваме благодарност към шефа на Драматично-куклен театър- Враца Владлен Александров, който единствено за половин година, откогато зае длъжността, направи значими усъвършенствания за развиването на Врачанския спектакъл. Благодарение на неговото визионерство и отдаденост, можем да ви предложим тази нова платформа, която е стъпка напред в улеснението на вашето театрално прекарване.
Не забравяйте да следите и нашите обществени мрежи, с цел да бъдете в течение с всички новости и специфични оферти.
Заповядайте на нашата нова виртуална сцена и се възползвайте от всички нови функционалности, които сме подготвили за вас. 
Благодарим ви за поддръжката и чакаме да се срещнем в театралната зала!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР