Оливър Гласнър каза, че е уверен, че трите му перли

...
Оливър Гласнър каза, че е уверен, че трите му перли
Коментари Харесай

Оливър Гласнър дава актуална информация за звездното трио Кристъл Палас с очакван трансферен интерес

Оливър Гласнър сподели, че е убеден, че трите му перли от короната ще бъдат в Кристъл Палас през идващия сезон - или в противоположен случай клубът ще генерира задоволително пари, с цел да построи нов стадион.

Шефът на " орлите " говореше възторжено за Жан-Филип Матета, Майкъл Олизе и Ебереки Езе, до момента в който разкъсваха новаците в Шампионската лига Астън Вила на части на Селхърст Парк. Матета (три) и Езе (два) сграбчиха головете при победа с 5-0, само че Олизе беше опасност от самото начало, до момента в който южните лондончани завоюваха шест мача от последните си седем този сезон.

Той сподели: „ Много съм уверен, че ще бъдат тук, тъй като имат контракти и никой не ми е споделил, че ще изоставен. Мисля, че това, което направихме, е, че им показахме, че Кристъл Палас има упоритост.

„ Показахме им по какъв начин желаеме да играем, по кой път желаеме да вървим, по кое пътешестване желаеме да вървим дружно. Те могат да покажат своите мощни страни, качества и темперамент и да изразят себе си.

„ Те си пасват. Това е, което може...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР