Вече втора седмица продължава разразилия се скандал покрай мъжки сайт,

...
Вече втора седмица продължава разразилия се скандал покрай мъжки сайт,
Коментари Харесай

Жени биват унижавани по гнусен начин от бившите си мъже в „специален“ сайт

Вече втора седмица продължава разразилия се скандал около мъжки уебсайт, в който изоставени мъже споделят фотоси по парфюм на някогашните си обичани. Достъп до него нормално имат представители на мощния пол, които биват одобрявани от админа, откакто потвърдят със фотоси, че в действителност се интересуват от разкрепостени дами и познават девойки, които не биха имали нищо срещу телефонният им номер да бъде показан, с цел да набират клиенти.

 

Пробив в „ системата “ настъпил, откакто амбициозна хитрушана съумяла да получи утвърждение за участие, ползвайки фотоси на секс фенове от странство. Жената била изумена, че девойки под 15 години се разменят като кърпи измежду мъже от златната възраст. Всеки благородник, употребил порно услугите на девойките, по-късно изказвал мнение за качеството на секса, давал оценки по десетобалната система и даже препоръчвал на приятелите си.

 

В уеб страницата гъмжало от всевъзможни разгласи и фотоси. Имало даже майка, която вървяла в комплект с щерка си. Госпожата била щастливо разведена. Искала 18-годишната й наследница да придобие креватни умения, които щели да пращат всеки мъж в парадайса. Тя постоянно показвала „ организма “ на момичето си и обяснявала на мъжете по какъв начин би трябвало да се държат с дамите, тъй като не всеки можел да ги задоволява вярно. Мераклии от всякаква възраст поръчвали двете дами, като не забравяли да се регистрират уместно с към 400 лв..

 

„ Бях същински потресена от видяното. Първо, името на уеб страницата е засегнатост за всяка естествена жена и ще го спестя. Второ, „ гъмжи ” от комплексари, които качват фотоси на някогашните си приятелки и ги показват за проститутки. Правят го без тяхно позволение, без познание. Оставят телефонните им номера, с цел да може други да им звънят с неприлични предложения. Трето, показват се за такива, каквито не са. Всички се оказват полови шпаги, с куп искания към женския пол. Правят се и на разбирачи, психолози, анализатори, културтрегери, стихоплетци. Коментират се бюстове, задници, добре изработен силикон, ненаправен силикон, нос, уста, надълбоко гърло, тънки устни, плътни устни. И това го вършат мъже на зрелост, които би трябвало от дълго време да са се кротнали. Смешно е 65-70-годишни старци да си разменят фотоси на ученички и да ги канят на посетители. И на девойките се чудя на акъла – да лягат до дядо си, за да им трака с ченетата над главата.

 

Пенсиите се включват и онлайн. По гащета свирят на китара, други кулинарстват по на ниска цена облекло и изясняват по какъв начин се вършат спагети, фасул или яйца на очи. Вероятно това е занимателно за някои, само че у естествените хора буди омерзение. Не е обикновено мъже да наскърбяват дами в интернет пространство, наричайки ги „ курви “ и „ духалки “.

 

Има деца, които са отворени към техниката, и научавайки за развлечения от сходен жанр, могат да се включат в чатовете. Неслучайно огромна част от фотосите са на подрастващи. Някои даже не си крият лицето, демонстрират се в цялостна хубост, като не пропущат да си снимат задниците, да качват клипове с френска обич и тройки. Цялото усърдие им носи оценки от чичковците, които след това си ги менкат по другарски ”, споделя госпожа, поискала анонимност, тъй като преди седмица схванала, че нейни остарели фотоси се въртят във въпросния уебсайт.

 

Тя била не запомнила за някогашния си другар и не се интересувала по какъв начин се развива животът му. Той явно продължавал да дръжка в нейния, тъй като й спретнал „ сладкото възмездие ” – да разбере от телефони позвънявания, че се е трансформирала в „ жена на повикване ”. За един ден получила 10 предложения, което мощно я озадачило, Когато казвала, че евентуално има неточност, насреща се чувал мъжки смях и по-късно следвали пояснения, да не се прави на забавна, тъй като всички знаят с какво се занимава.

 

Наложило се да блокира номерата на непознатите, тъй като били прекомерно настоятелни, Предлагали й даже и бонуси, като уикенд екскурзии, в случай че качеството на „ предлаганата услуга ” им хареса.

 

Мераклиите нямали позор и в листата с „ развратни дами ” влизала съсухрена рускиня, която предложила разнообразни любовни мурафети за привличане на внимание. Дамата обичала да си завира празни бутилки в най-милото, което също се харесвало на оскотелите кибици. Мъжете били във екстаз от видеата й. Канели я на ядене и пийване, а тя не отказвала, тъй като обичала да се забавлява. Рускинята била оценена с 10 точки, тъй като била добър събеседник и умеела да изслушва житейските драми на парясаните мъже.

 

„ Разбрах, че много дами са имали сходни позвънявания. Били са набедени за проститутки и въобще не са имали визия, че най-интимните им снимки циркулират свободно в интернет. Покрай мокрото, гори и сухото. Има госпожици, които напълно умишлено се поставят на господата. Това е техен, съзнателен избори не ги осъждам. Но за какво се гаврят с останалите?!

 

Явно българите стават все по-сексуално разкрепостени, тъй като преди тридесет години и дума не е можело да става за бардаци, разгласи за запознанства, голи фотоси и всевъзможни полови дивотии. Днес обаче прекрачват границата на разсъдъка, най-много с обидното си отношение към по-скромните дами, които са задоволително заети, че да нямат време за порно фотоси и уеб сайтове ”, разясняват „ жегнати ” от новата мода.

Автор: Уикенд

 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР