Президентската институция ще подкрепи 21-вото издание на инициативата за кариерно

...
Президентската институция ще подкрепи 21-вото издание на инициативата за кариерно
Коментари Харесай

Радев и Йотова отварят кабинетите си за инициативата „Мениджър за един ден“

Президентската институция ще поддържа 21-вото издание на самодейността за кариерно насочване „ Мениджър за един ден “, което ще се организира на 27 април, оповестиха от прессекретариата на президента.

 

За втора поредна година президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ще отворят кабинетите си, с цел да дадат опция на двама младежи да вземат участие директно в работата на институцията. 

 

Желаещите да станат за ден президент и вицепрезидент могат да аплайват, като се записват в сайта на „ Мениджър за един ден “.

Инициативата е проведена от „ Джуниър Ачийвмънт България “ и е налична за младежи, възпитаници и студенти от цялата страна. Тази година посланието на акцията е „ Започни от тук! “. 

 

От „ Джуниър Ачийвмънт България “ прецизират, че за присъединяване в акцията са поканени всички институции и компании, чиято сфера на активност е подобаваща за работа с малолетни, защото главните участници в програмата за кариерно насочване са възпитаници над 16 години, студенти, както и младежи, които може и краткотрайно да са в развой на търсене на своята роля и специалност.

 

Източник БТА
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР