Президентът Румен Радев поздрави във фейсбук страницата си за 115

...
Президентът Румен Радев поздрави във фейсбук страницата си за 115
Коментари Харесай

Радев на 22 септември: Проблемите на обществото се заглушават. Държавността отстъпва пред чужди зависимости

Президентът Румен Радев поздрави във фейсбук страницата си за 115 годишнина от независимостта на Бълграия. Той не пропусна да насочи рецензии към настоящето ръководство: 

" На 22 септември преди 115 години във Велико Търново България бе оповестена за самостоятелна страна. Историческо събитие, резултат на умела дипломация, само че и на изрично публично и политическо единодушие в името на една цел – израстването и развиването ни като суверенна страна, равноправна в интернационалната общественост. Денят на Независимостта е незабравим урок за това, че единението и волята са пътят за реализиране на националните идеали и отбраната на българския интерес.

Той е още по-голям през днешния ден, когато се борим с голям брой рецесии, проблемите на обществото се заглушават, когато се вършат опити за замяна на историята ни, а държавността отстъпва пред непознати ползи и зависимости. От нас самите зависи освен личното ни пълноправие, само че и самочувствието ни на свободен и заслужен народ. Народ, за който независимостта, просперитета и развиването са висша полезност. Честит празник! ", написа Радев на страницата си. 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР