Президентът Румен Радев не смята да започва нов политически проект,

...
Президентът Румен Радев не смята да започва нов политически проект,
Коментари Харесай

Радев отсече: Няма да правя мой политически проект


Президентът Румен Радев не счита да стартира нов политически план, тъй като задачата му е да поддържа тези, които работят в интерес на хората. Държавният глава съобщи това в Карнобат, където е на посещаване във връзка празника на града.

По време на визитата си президентът разяснява няколко настоящи тематики. Сред тях: абсурда със фотосите от вкъщи на премиера Бойко Борисов, недоволствата от страна на публицисти, че нямат достъп до депутатите в новата постройка на Народното събрание и политическите си планове.

Президентът изрично съобщи, че няма да основава нов политически план, защото поддържа всяка партия, която пази ползите на народа.

“Все повече жители и организации припознават президента като значим фактор за действителната смяна в страната. И от ден на ден разнообразни партии, сдружения и организации показват поддръжка на позициите на президента и на тезите на президента. Аз от дълго време съм декларирал, че поддържам всяка организация, партия, придвижване, чийто приоритет е българският народ, а не тясно партиен интерес. Така ще не преставам да ги поддържам ”, съобщи Радев, представен от Българска национална телевизия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР