Президентът на Славия - Венци Стефанов, направи скандални разкрития в

...
Президентът на Славия - Венци Стефанов, направи скандални разкрития в
Коментари Харесай

Венци Стефанов направи скандални разкрития и попита: Колко още ще търпим тази шайка хулигани?

Президентът на Славия - Венци Стефанов, направи скандални разкрития в извънредно изявление пред Sportal.bg . Босът на “белите” съобщи, че почитателите на Ботев (Пловдив) са обикаляли с коли къщата, където живее основният арбитър Станислав Ставров и са го заплашвали. След тази преживелица реферът се е изнесъл от вкъщи си и се е скрил. Стефанов добави, че последователи на пловдивския клуб са заплашвали и него, и фамилията му по телефона.

Ето какво съобщи босът на “белите” пред Sportal.bg:

“В 32-ата минута на вчерашния мач - Етър - Локо Пд, имаше идентична обстановка като тази от дуела сред Славия и Ботев Пд. Искам да попитам комисиите в БФС ще мерят ли с идентичен критерий или ще взимат решения както им е комфортно? Ако има санкции, ще забележим какви ще бъдат. Колко мача ще бъде глобен Станислав Ставров и какъв брой Николай Йорданов? Сигурно и почитателите на Етър са останали недоволни, само че не реагират гаменски.

Дори и някой арбитър да е позволил неточност, би трябвало ли да напусне България? Една група, тайфа хулигани и нарушители, тормози елементарните фенове по стадионите. Тези хора са терористи. Нека способените органи да не бездействат, а да си свършат работата. Така ще обезпечат успокоение на естествените последователи на футболната игра. Няколко коли непрестанно са обикаляли къщата, където живее Ставров и са го заплашвали.

След тази преживелица той е напуснал дома си и се е скрил. Как е допустимо това? Мен и моето семейство също ни заплашваха. Има записани в полицията номерата на колите, които са кръжали към дома на съдията. Полицията разполага и с телефонните номера на хората, които ме заплашваха. Призовавам страната и способените хора да вземат ограничения! Нека БФС и всички комисии също създадат нужното!

Докога Ботев ще продължава да играе на този стадион? Докога ще поносим групата незаконни почитатели да дерибействат?! Стадионът в Коматево е рисков за хората и не трябва да взима лиценз. Като желаят да играят в Първа лига, да си заплащат за стадион, който дава отговор на условията. Така вършим ние и всеки естествен клуб.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР