Президентът на Славия Венцеслав Стефанов следи отблизо подготовката на белите

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов следи отблизо подготовката на белите
Коментари Харесай

Венци: Не бъркайте спорта с политика, Левски е телевизор без говор

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов следи от близко подготовката на " белите " в Турция. Днес отборът на Златомир Загорчич изигра третата си контрола от зимния лагер в южната ни съседка и приключи наедно с първенеца на Словения - Марибор (1:1)
 Славия и Марибор изиграха равносилен мач и разумно не съумяха да се победят Славия и Марибор изиграха равносилен мач и разумно не съумяха да се победят
Пред камерата на Sportal TV босът на столичния клуб взе отношение по настоящата тематика, свързвана с анулираните контроли на Левски с съветски тимове.

" Лагерът протича доста добре. Подготовката минава на цялостни обороти. Момчетата са здрави, като се изключи един-двама, които имат леки мускулни проблеми, само че всичко е наред ", стартира Стефанов пред нашата медия.
 Цветомир Найденов и Венци Стефанов гледаха дружно контролата на Славия Цветомир Найденов и Венци Стефанов гледаха дружно контролата на Славия
" Първо, това че някои почитатели желаели да откажеш, това значи, че ти си тв приемник без диалект. Но по този начин е, откакто почитателите те устоят, те могат и да ти споделят какво да правиш. Но това си е техен проблем. За мен политиката и спорта въобще не би трябвало да се бъркат. Ама въобще. 
 Официално: Левски анулира контролите с съветските тимове Официално: Левски анулира контролите с съветските тимове
А по отношение на това дали ще играем с съветски тимове, моето мнение е - да. Искам да попитам - за какво да вземем за пример на Australian Open сега играят четирима руснаци? Австралийците по-малки светци ли са? Изобщо за какво се бъркат спортът и политиката? Хората са спирали войни, когато е имало Олимпиада, а ние зорлем желаеме да подпалваме огъня повече. Спортът е спорт. Дали ще играят българи и сърби, българи и руснаци, българи и македонци, този въпрос въобще не би трябвало да съществува ", сподели Стефанов. 
 Спартак (Москва) желае обезщетения от Левски за отказаната контрола Спартак (Москва) желае обезщетения от Левски за отказаната контрола
Той разяснява и желанието на почитателите на ЦСКА - София и Пирин (Благоевград) да анулират контролите си със северномакедонски тимове.
 Сектор Сектор " Г " към ЦСКА - София: Отменете контролата! Вето на антибългарщината!
" И това за мен е нелепост. Защо политизираме спорта? Спортът би трябвало да бъде над политиката. Това е най-голямата нелепост. Някой желае да си прави пиар, някой желае да се изкара по-голям светец от Господ и ние би трябвало да му подражаваме. Спортът си е спорт, политиката си е политика. 
 Фенове на Пирин не желаят тимът да играе контрола със северномакедонския ФК Скопие Фенове на Пирин не желаят тимът да играе контрола със северномакедонския ФК Скопие
Който желае да се занимава с политика, ето - идват избори, национално заседание и се вземат решение въпросите. Спортистите би трябвало да вземат решение проблемите на терена и всичко би трябвало да бъде почтено, правилно и чисто ", съобщи още Стефанов.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР