13 състезатели ще представят България на Световната купа по спортна

...
13 състезатели ще представят България на Световната купа по спортна
Коментари Харесай

Йордан Александров: Ако си изиграя съчетанията имам шанс за финал

13 състезатели ще показват България на Световната купа по спортна гимнастика, която ще се организира от 23 до 26 май в Двореца на културата и спорта във Варна. Отличията ще си оспорват над 130 състезатели от рекордните 37 страни.

При дамите България ще бъде водена от европейската вицешампионка Валентина Георгиева, а при мъжете от опитния Йордан Александров.

„ Тази международна купа ще бъде мощна, ще има мощни състезатели. Надявам аз да си изиграя моите съчетания - успоредка и висилка по най - положителния метод. Те са две нови съчетания. От началото на този сезон ги работя, само че към този момент се получават. Това ще ми даде опция да покажа, че съм добавил компликация е, че мога да се боря с най- положителните “, показа за БНР Йордан Александров.

Гимнастикът има вяра, че е кадърен да се класира на край.

" Миналата година реализирах триумфи на Световната купа. Записах два финала с два сребърни медала. Беше доста готино да видя публиката, тъй като на финалите имаше много хора да гледат. Беше доста вълнуващо и се надявам и тази година също да имам опция да се класирам на край. После не се знае какво ще стане, само че задачата пред мен е да си изиграя съчетанията. Ако ги изиграя знам, че имам късмет за край “, добави той.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР