Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, говори на пресконференция преди

...
Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, говори на пресконференция преди
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Славия е толкова ощетен, че ти идва да скочиш от телевизионната кула

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, приказва на конференция преди първата подготовка на тима за годината. Той още веднъж се оплака, че тимът е ощетен, а също така приказва и за бъдещето на Светослав Вуцов. 

„ Чака ни работа. От това по какъв начин ще си свършим работата, зависи по какъв начин ще се представим напролет. Ние сме клуб, който не трансформира традициите си, работим дружно, стараем се да сътворяваме наши фрагменти, наши футболисти. Предимно с български футболисти. Радвам се, че старши треньорът не държи да взема чужденци със съмнителни качества. Работи с нашите млади играчи и това рано или късно, ще даде резултат. Да е жив и здрав, дупе да му е крепко и да стяга редиците, тъй като го чака доста работа “, сподели Стефанов.

Той призна, че е желал да върне в тима Радослав Кирилов от ЦСКА 1948. " Разговарях няколко пъти с Цветомир Найденов. Имахме сделка Радослав Кирилов да се върне. Каза ми, че е продал няколко играчи и е решил той да бъде главен футболист в ЦСКА 1948. Той е тяхна благосъстоятелност и те вземат решение. Той искаше да се върне, ние също. Така обаче се развиха нещата с сегашния му тим. Всичко може да се чака. Всякакви неща се случват на този свят “. 

Стефанов разяснява и спекулациите, че Светослав Вуцов ще върви в Германия. „ От вас слушам, че към Вуцов има оферта от Германия. Никой не се е обаждал. С клуба никой не е разговарял. Светльо има мениджъри. Не са се обадили и те. Нищо не дава отговор на истината “

„ Ако страната огледа към всички клубове и огледа към Славия, добре. Ако не, разчитаме на себе си, борим се сами. Не се оплакваме, стягаме редиците. Ако всичко е ок, феърплей в шампионата и в случай че се взема решение с това, което може на терена, ние сме си говорили, какъв брой точки Славия е минус от непознати провинения. Да, нямаше да сме в тройката, тъй като аз сбърках, направих грешката, която си поправихме. След идването на Загорчич имаше толкоз ощетяване, че ти идва да скочиш от телевизионната кула. Случва се. Каквото за всички, това и за нас. Ще се постараем да реализираме максимума с това, с което разполагаме “, приключи босът на „ белите “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР