Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде пресконференция, в която говори

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде пресконференция, в която говори
Коментари Харесай

Стефанов: Много отбори са ощетени от съдиите, много са поощрени

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде конференция, в която приказва по доста тематики.

" Ние си копаем в нашата градина и се опитваме да даваме късмет на младите. Едни и същи са облагодетелстваните тимове. Тези, които най-вече пискат. Не споделям, че тимът на Славия е ощетен повече от други. Много са ощетени, а доста са поощрени.

Много неща ми харесаха и доста не ми харесаха в играта на Славия. Харесва ми, че имаме добър колектив. Имаме надарено потомство, които се бият до последно. Има и неща, които не ми харесват, само че ще си останат единствено за нас. Ние нямаме финансовите благоприятни условия на първите 3-4 тима. Ще бъдем по-добри, в случай че имаме повече финансови благоприятни условия, само че няма да разчитаме на псевдо звезди от Европа.

Твърде доста се написа за Светльо. Реална оферта няма. Не ми се желае да му се цялостни главата с неща, които са в зародиш. Той заслужава да отиде в мощен клуб от Европа, само че и освен за него. Питат за доста момчета от Славия, само че не сме взели решение да продаваме играчи. На този стадий няма нищо съответно, а единствено ползи.

Намери се човек със здрави панталони за националния и реши. Сложи младите в националния тим. Аз съм един от щастливите хора, които има щастливи моменти, тъй като даваме късмет на млади деца. Много наши деца им даваме късмет да отидат в европейски клубове. Кръстаич мисли доста бързо. Къде се играе бърз футбол? В Европа. Децата, които играят там, мислят бързо и играят. Той ги взима и това е разликата. Дано да продължи по същия метод ", сподели той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР