Президентът на САЩ Доналд Тръмп се зарече днес никога да

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп се зарече днес никога да
Коментари Харесай

В словото си на Националната молитвена закуска Тръмп обеща на вярващите да не ги разочарова

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп се зарече през днешния ден в никакъв случай да не разочарова вярващите. Той съобщи това в речта си на Националната молитвена закуска, годишно събитие във Вашингтон с 60-годишна история, съобщи ДПА.

"Никога няма да ви отчайвам. Никога. Уверявам ви ", сподели Тръмп при започване на словото си пред повече от 1000 присъстващи. На събитието бяха и няколко членове на кабинета му, председателката на камарата на представителите Нанси Пелоси, религиозни водачи и представители на религиозни благотворителни организации.

Тръмп сподели, че американците са "благословени да живеят в страна на вярата, където всичко е допустимо ". Той означи, че когато изрекъл тези думи в речта си "За положението на съюза " във вторник, всички в залата са станали и ръкопляскали като израз на съживяването на "нашата обич и лоялност един към различен ".
14
Държавният глава прикани американците да начертаят нов път, "като се събират за молитва ".

Президентът заяви, че на молитвената закуска участва и свещеник Андрю Брънсън, който беше освободен от Турция предходната година.

"Стана знамение ", сподели Тръмп, като разтвори ръце и погледна нагоре, до момента в който говореше за освобождението на пастора и добави, че Брънсън ще може да участва на сватбата на щерка си в събота.
14
Национална молитвена закуска е проведена за пръв път през 50-те години и от този момент всеки президент взе участие в това събитие.

Тръмп, който е презвитерианец, се радва на огромна поддръжка от страна на белите евангелисти, отбелязва ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР