Президентът на САЩ Доналд Тръмп се срещна с екипа си

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп се срещна с екипа си
Коментари Харесай

Тръмп категоричен: Няма да допуснем чужда намеса в изборите

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп се срещна с екипа си по националната сигурност, с цел да обсъдят заканите за междинните избори за Конгрес тази година, оповестява АП.

Белият дом съобщи, че президентът е дал ясно да се разбере, че държавното управление му няма да толерира външни намеси „ от страна на която и да било страна или злонамерени артисти “.

Това беше първото сходно съвещание, което Тръмп привиква на фона на предизвестията от представители на разследващите служби, че Русия има намерение да се намеси в американския либерален развой още веднъж.

Тръмп към момента постоянно слага под подозрение оценката на разследващите служби на Съединени американски щати, че Русия се е пробвала да повлияе на президентските избори през 2016 година

Според известие на Белия дом предмет на вчерашните разисквания са били закани за изборите от страна на " злонамерени задгранични артисти ", ограничения за даване на подпомагане в региона на киберсигурността на държавните и локалните управляващи и способи да се търси отговорност на тези, които се пробват нелегално да се месят в изборите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР