Президентът на САЩ Доналд Тръмп предупредил евангелистки лидери, че ако

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп предупредил евангелистки лидери, че ако
Коментари Харесай

Тръмп плаши с насилие, ако демократите спечелят изборите

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп предизвестил евангелистки водачи, че в случай че републиканците изгубят контрола над Конгреса на междинните избори, демократите ще провокират смяна „ бързо и с принуждение “, съобщи БНР, цитирайки в. „ Ню Йорк таймс “.

На срещата в Белия дом в понеделник Тръмп споделил, че всичко от консервативния му дневен ред е изложено на риск, в случай че партията му загуби вота през ноември, демонстрира аудиозапис на диалога, получен от американския вестник.

Демократите „ ще анулират всичко, което направихме и ще го създадат бързо и с принуждение “, споделил Тръмп. „ Те неотложно ще спрат всичко “.

„ Вижте Антифа “, добавил той, визирайки екстремистки леви антифашистки организации, „ и вижте някои от тези групи, това са склонни към принуждение хора “.

Говорител на Белия дом отказал да обясни какво е имал поради президентът, показва „ Ню Йорк таймс “.

Тръмп и преди е плашел с принуждение, в случай че нещата не вървят по претенции от него метод.

По време на президентската акция през 2016 година той сподели, че последователите му евентуално ще реагират с приложимост на принуждение, в случай че не завоюва номинацията на Републиканската партия. „ Мисля, че ще се стигне до протести “, предизвести той.

„ Ню Йорк таймс “ показва, че на кореспонденти било разрешено да чуят къси мнения на Тръмп при започване на срещата му със свещеници и пастори в понеделник, като той приказвал за аборти, религиозни свободи и младежка безработица.

Но откакто представителите на медиите напуснали стаята, президентът сменил тематиката и заговорил за това по какъв начин евангелистките водачи могат да оказват помощ на републиканците да завоюват през ноември.

„ Моля Ви да отидете и да подсигурите, че всички Ваши хора ще гласоподават “, споделил Тръмп.
„ Защото, в случай че не го създадат на 6 ноември, в случай че не гласоподават, ще имаме ужасни две години и почтено казано, един доста неприятен интервал, тъй като единствено едни избори ще ни разделят от загубата на всичко, което направихме “, добавил той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР