Президентът на Рома Джеймс Палота поиска не кой да е,

...
Президентът на Рома Джеймс Палота поиска не кой да е,
Коментари Харесай

Президентът на Рома поиска Меси за компенсация

Президентът на " Рома " Джеймс Палота изиска не какъв да е, а огромната звезда на " Барселона " - Лионел Меси, като отплата за проваления трансфер на Малком.

" Римските вълци " бяха постигнали сделка с бразилеца и неговия клуб " Бордо " и даже оповестиха привличането на футболиста в формалните си профили в обществените мрежи. В последния миг обаче каталунците отвърнаха с по-голяма оферта и в последна сметка Малком се оказа на " Камп Ноу ".

За това Палота изиска от испанския гранд да прати в Рим Лионел Меси и да компенсира ощетената страна.

" Барселона " постъпи извънредно неетично в тази обстановка. На сутринта, Мончи бе в конферентен диалог с сътрудника му и имаше сделка да премине медицински прегледи при нас. След това знаете какво стана. " Барселона " ни се извини, само че аз не го одобрявам. Единственият метод да приема тяхното опрощение е, в случай че ни изпратят Лионел Меси ", разяснява Палота пред американска радио станция.

" Никога не сме имали проблем, когато сме се конкурирали за играчи с " Интер " или " Байерн " Мюнхен, макар че процесът е същият. Казват, че не би трябвало да имаме искания, тъй като Малком не бил подписал. Всички знаят, че това са нелепости! Той първо трябваше да пристигна и да премине медицински прегледи. " Бордо " също има виновност. Не трябваше да постъпват по този начин. Действията им са неуместни ", продължи Палота. / bTVnews
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР