Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е оптимист за клуба

...
Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е оптимист за клуба
Коментари Харесай

Перес: Един ден Винисиус и Родриго също ще спечелят “Златната топка”

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е оптимист за клуба си поради играчите, които има в него. В понеделник капитанът Карим Бензема получи “Златната топка ”, а той има вяра, че и други от състезателите на “белите ” ще стигнат до този връх в миналото. Той съответно уточни двамата млади бразилци Винисиус Жуниор и Родриго.

“Бъдещето на Реал е ярко. Вини и Родриго са невероятни и съм уверен, че един ден ден и те ще завоюват " Златната топка ”, разяснява Перес, който също беше на церемонията в Париж.

“Карим си заслужи премията, тъй като той е най-хубавият футболист в последните три-четири години. Той е " деветка ", само че и комбинация сред Зинедин Зидан Роналдо Назарио ”, добави босът на европейския първенец.

На събитието беше и Килиан Мбапе, който през лятото се отметна от сделката си с Реал. Перес обаче не пожела да разкрие дали французинът остава в проектите му: “Просто към този момент въобще не чета слуховете към Мбапе ”.
 Реал Мадрид е взел най-младите футболисти за последните 10 години Реал Мадрид е взел най-младите футболисти за последните 10 години
Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport 4.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР