Президентът на Пари Сен Жермен Насер-Ал Хелаифи е съдействал в

...
Президентът на Пари Сен Жермен Насер-Ал Хелаифи е съдействал в
Коментари Харесай

Президентът на ПСЖ е съдействал за евентуалната продажба на Манчестър Юнайтед

Президентът на Пари Сен Жермен Насер-Ал Хелаифи е съдействал в процеса за възможната продажба на Манчестър Юнайтед, разкрива “Атлетик ”. От една страна той е съветвал своя катарски съотечественик шейх Джасим бин Хамад ал-Тани, който е единият от двамата останали претенденти за клуба, а от друга е бил издирван за помощ и от към момента актуалните притежатели от семейство Глейзър.

Както е известно, Джасим бин Хамад ал-Тани и английският милиардер сър Джим Ратклиф са искащите да станат притежатели на “червените дяволи ”. И двамата са отправили своите предложения, като се чака решението на американците.

Според “Атлетик ” първоначално Джасим бин Хамад ал-Тани е потърсил Ал-Хелаифи за съвет за действителната стойност на Манчестър Юнайтед. От семейство Глейзър желаят най-малко 6 милиарда паунда, което обаче се вижда доста за катарския претендент. Според последните информации преди дни той е отправил последната си пета оферта, която е била за всичките акции на клуба против за 5 милиарда паунда. Според " Екип " офертата е за 5,8 милиарда Глейзър имаха период до петък вечер да дадат своя отговор.

Семейство Глейзър обаче са се обърнали към Ал-Хелаифи с молба да убеди Джасим бин Хамад ал-Тани да усили цената на предлагането си.

На фона на това офертата на Джим Ратклиф е за малко над 50% от клуба, като по този метод актуалните притежатели ще запазят миноритатен дял.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР