Президентът на Лацио Клаудио Лотито успокои тифозите на отбора, като

...
Президентът на Лацио Клаудио Лотито успокои тифозите на отбора, като
Коментари Харесай

Президентът на Лацио: Имобиле ми е като син, не искам да се разделяме

Президентът на Лацио Клаудио Лотито успокои тифозите на тима, като съобщи, че няма никакво желание да продава голмайстора на тима Чиро Имобиле.

Италианският национал имаше проблеми с някои от почитателите на Лацио в последно време, а към него има доста сериозен интерес от Ал-Шабаб от Саудитска Арабия.

" Не знам нищо за Саудитска Арабия, никой не ме е питал нищо и даже не съм чувал за никакъв интерес. Проблемът на Чиро е с малко на брой почитатели, не с Лацио ", разяснява Лотито пред римския ежедневник " Ил Месаджеро ".

" Милинкович не беше на пазара, само че договорът му изтичаше и той отхвърли нашето предложение за възобновяване. Помоли ни да си тръгне. Какво трябваше да направя аз? Да го загубим без пари? ", отговори Лотито на въпрос дали Имобиле може да си тръгне от клуба като сръбския футболист.

" Имобиле има контракт до 2026 и клубът няма никакъв интерес той да си тръгне. Освен това персонално Чиро го усещам като наследник. Ако той в действителност има желание да си тръгне, в никакъв случай не го е споделял с нас. Не желаеме да продаваме никой ", приключи Клаудио Лотито./БТА

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР