Президентът на Китай Си Дзинпин е инструктирал въоръжените сили на

...
Президентът на Китай Си Дзинпин е инструктирал въоръжените сили на
Коментари Харесай

Си Дзинпин е инструктирал китайската армия да подобри бойните си способности и готовността си за война

Президентът на Китай Си Дзинпин е инструктирал въоръжените сили на страната да подобрят бойните си качества и готовността си за война, предава китайската организация Xinhua. Генералният секретар на Китайската комунистическа партия (ККП) е направил изявлението си, по време на ревизия на обединявания боен команден център на Централната военна комисия(ЦВК) на Китай.

„ ЦВК би трябвало да приведе въоръжените сили в подготвеност за водене и печелене на войни и за реализирането на модерни бойни задачи и задания, заложени им от Партията и народа “, съобщи Си.

Според него, качествата за реализиране на победа са от стратегическа значимост за отбраната на националните ползи и развиването на качествата и бойната подготвеност на армията в новата епоха, ще обезпечи стратегическа помощ за реализирането на китайската фантазия за национално обновяване.

Китайският президент прикани военните да наблюдават изкъсо обстановката в областта на националната сигурност и да приведат войската в подготвеност във всички вероятни направления и сфери, а също по този начин се разпореди бойците да организират учения, симулиращи военни условия.

Освен това, по време на инспекцията, Си организира видео диалози с бойци от граничните постове и от новооснованата база в Джибути.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР