Президентът на Жоан Лапорта присъства на представянето на Феран Торес

...
Президентът на Жоан Лапорта присъства на представянето на Феран Торес
Коментари Харесай

Лапорта заговори гръмко, намеси Холанд и отсече: Всички да знаят, че се завърнахме

Президентът на Жоан Лапорта участва на представянето на Феран Торес като футболист на каталунците. Лапорта бе въодушевен и несъмнено зареди последователите на " блаугранас " с гръмки думи, в които намеси и Ерлинг Холанд.
" Продължаваме да следим футболния пазар. Всички да се подготвят, тъй като се върнахме. Фактор сме и образецът е Феран, той е тук. Изплуваме нагоре. Ще отговорим уместно. Щастливи сме с Феран. Други подсилвания през зимата ще бъдат оповестени, когато зародят. Работим умерено.
Работим да притеглим нови играчи през зимата. Всичко е допустимо, възраждането на Барса е действителност. Зимният тарансферен прозорец е по-труден. Днес или на следващия ден ще записваме Дани Алвеш, надяваме се Феран също да бъде регистриран допустимо най-скоро.
С Феран направихме изключение - привлякохме го преди да можем да го записваме. Работим, планираме идващия сезон. Всичко е допустимо, в случай че бъде напрваено добре. Всички би трябвало да знаят, че сме назад на пазара за най-големите имена " - приключи той на въпрос за Холанд, представен от " Марка ".
.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР