Президентът на ФИФА Джани Инфантино взе отношение по редица щекотливи

...
Президентът на ФИФА Джани Инфантино взе отношение по редица щекотливи
Коментари Харесай

Инфантино: Днес се чувствам катарец, арабин и гей, преди ме тормозеха заради червената ми коса

Президентът на ФИФА Джани Инфантино взе отношение по редица щекотливи тематики, свързани с идното международно състезание в Катар. На конференция пред публицистите, италианецът направи редица забавни изказвания по отношение на дискриминирането, възбраната за продажба на бира по стадионите и разкри, че като по-млад е бил червенокос и е бил унизен за това.

По мотив дискриминирането той съобщи: " Днес се усещам катарец. Днес се усещам арабин. Днес се усещам африканец. Днес се усещам гей. Днес се усещам като човек с уврежаная. Днес се усещам служащ мигрант. "

Инфантино продължи и направи забавно разобличаване за себе си: " Знам какво е да се чувстваш дискриминиран. Тормозеха ме, тъй като имах алена коса. "

Президентът на ФИФА взе отношение и във връзка възбраната за продажба на алкохол на стадионите в Катар: “Ако не можете да пиете бира в продължение на три часа, ще можете да оцелеете. И добави: “Има доста страни, които не разрешават алкохола на стадионите, като Франция да вземем за пример, само че защото това е мюсюлманска страна, това е проблем ”.

Световното състезание в Катар стартира на следващия ден и ще продължи до 18 декември.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР