Президентът на Чечения Рамзан Кадиров заяви, че неговите военни части

...
Президентът на Чечения Рамзан Кадиров заяви, че неговите военни части
Коментари Харесай

Кадиров върна бойците си в зоните на напрежение, готви се да смаже бунта на предателите

Президентът на Чечения Рамзан Кадиров съобщи, че неговите военни елементи са в " зоните на напрежение " и добави, че дейностите на създателя на " Вагнер " Евгений Пригожин са " изменничество ", " нож в гърба " и " същински боен бунт ". Той добави, че неговите бойци са подготвени да оказват помощ на Министерството на защитата на Русия да потуши протеста на Пригожин. Това съобщи Кадиров в своя Telegram канал, представен от Украинская истина, съобщи.

" Приятели, нощта се оказа сложна и уговорките не ми дадоха време да изразя тук своята позиция за това подло изменничество!

Всичко, което се случва е НОЖ В ГЪРБА и същински боен бунт!

Многократно съм предупреждавал, че войната не е време за изложение на персонални недоволства и разрешаване на разногласия в нашия гръб. Тилът постоянно би трябвало да е спокоен и благонадежден. Представете си по какъв начин се усещат момчетата в окопите в този момент, в лицето на които има зложелател, а зад тила им подло приключение. Говорим за непоклатимост, за единодушие на страната, за сигурност на жителите.

Историята демонстрира, че сходни дейности могат да доведат до кървави последици. Имаме ли малко загуби в СВО (войната)? Все още ли би трябвало да сътворяваме проблеми в страната?

Имаме висш главнокомандващ, определен от народа, който познава цялата обстановка до най-малкия подробност по-добре от всеки пълководец и още повече предприемач, самичък вика командирите " на място " и изцяло управлява хода на СВО. А решенията на Върховния главнокомандващ се вземат уравновесено и съзнателно. Всеки от нас вижда единствено една част от картата, а (той) вижда всичко едновременно! И Владимир Владимирович напълно вярно означи в обръщението си към нацията – това е боен протест! Няма опрощение за сходни дейности!

Напълно поддържам всяка дума на Владимир Владимирович Путин!

Обръщам се към борците – патриоти на нашата Родина. Не се поддавайте на провокации. Каквито и цели да ви слагат, каквито и обещания да ви дават - сигурността на страната и сплотеността на съветското общество в подобен миг е над всичко! Вижте по какъв начин нашите врагове на Запад се възползват от тази обстановка. Колко пълнежи, какъв брой неистини, какъв брой подправени апели, които плашат нашите жители, основават заплаха от дестабилизираща обстановка. И това са предстоящите последствия от подлия поход на Пригожин.

Това, което се случва, не е ултиматум към Министерството на защитата. Това е предизвикателство към страната и против това предизвикателство е належащо да се сплотят към националния водач: военните, силите за сигурност, губернаторите и цивилното население.

Бойците на Министерството на защитата и Руската армия в Чеченската република към този момент са отпътували за зоните на напрежение. Ние ще създадем всичко, с цел да запазим единството на Русия и да защитим нейната държавност!

Бунтът би трябвало да бъде смачкан и в случай че това постанова сурови ограничения, то ние сме подготвени! "
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР