Президентът на Ботев (Враца) - Христо Илиев - коментира актуалните

...
Президентът на Ботев (Враца) - Христо Илиев - коментира актуалните
Коментари Харесай

Президентът на Ботев е сигурен: Ще се спасим!

Президентът на Ботев (Враца) - Христо Илиев - разяснява настоящите тематики към клуба и бъдещето му.

" В клуба всичко е обикновено и върви по проект. Финансовото положение на тима е устойчиво и това може единствено да ме радва. Предприемачът Анджело Титко желае да спонсорира клуба и сключихме контракт, по който към този момент даже беше преведен първият транш. Ние от своя страна популяризираме европейски компании на стадиона. На 21 март (б. р. - утре) ще се организира Общо заседание, на което ще се гласоподава молбата за овакантяване на Мартин Харизанов, а неговото място в УС ще заеме Титко. Мартин подаде молбата и в този момент би трябвало да гласуваме неговото освобождение, това е процедурата и не можем да я нарушим ", съобщи президентът на клуба пред " Мач Телеграф ".

" Това, което виждам, е през идващия сезон да покажем добра игра и да сме в Първа лига. Това е задачата пред тима и ние ще се спасим!

Да надградим следващата година и да не се борим за оцеляване, а за нещо доста повече. Обмисляме да създадем или рехабилитация, или да подменим тревното покритие с ново. За задачата това би трябвало да се случи през лятото, тъй като на тревата й би трябвало време да порасне и не би трябвало да се стъпва по нея. Нужни са 40 дни отмора на новото тревно покритие, като цяло процедурата е комплицирана ", показа още Илиев.
 Даниел Моралес: Ако управлението има вяра в мен, не преставам, в случай че не - одобрявам
Даниел Моралес: Ако управлението има вяра в мен, не преставам, в случай че не - одобрявам

Мнението на тренора след тежката загуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР