Президентът на БФС Борислав Михайлов коментира жребия за квалификациите за

...
Президентът на БФС Борислав Михайлов коментира жребия за квалификациите за
Коментари Харесай

Борислав Михайлов: Групата ни е равностойна, но аз съм убеден във възможностите на отбора ни

Президентът на БФС Борислав Михайлов разяснява жребия за квалификациите за Евро 2024 в Германия, който събра националния тим на България с отборите на Унгария, Сърбия, Черна гора и Литва.

Михайлов разясни, че жребият е единствената големина, която не зависи от работата на тима, само че все пак дефинира групата равностойна и изрази оптимизъм по отношение на опциите на " лъвовете ", водени от Младен Кръстаич.

" Жребият е това събитие във футбола, което не зависи от работата и напъните на даден тим – по тази причина и в никакъв случай не съм бил последовател на реакции от вида „ удовлетворен “ или „ неудовлетворен “.

Ще бъда същински удовлетворен обаче, в случай че младият ни състав осъществя капацитета, който показва в последните два мача и си върне доверието и любовта на почитателите. Стъпка по стъпка, мач по мач, към крайния триумф.

Групата ни е равностойна, почитаме всички съперници, само че персонално аз съм уверен във опциите на тима ни и чакам от Младен Кръстаич и футболистите му дух, воля, първокласен футбол и резултати, които да върнат България на финалите на огромно състезание! ", написа президентът на БФС в обществените мрежи.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР