Президентът на БФХГ Илиана Раева заяви, че е положена много

...
Президентът на БФХГ Илиана Раева заяви, че е положена много
Коментари Харесай

Илиана Раева: Ансамбълът има най-добрите и сложни съчетания

Президентът на БФХГ Илиана Раева съобщи, че е положена доста работа по организацията на Световната купа по художествена гимнастика и на съпътстващия шампионат за дами и и за девойки " София къп ".

Турнирът е на 27 и 28 март, а Световната купа от 30 март до 1 април в " Арена Армеец " в София. Очакват се рекорден брой гимнастички.

" Това е Световната купа, на която ще има максимален брой участници от основаването й до момента. Но за мен това е обикновено, тъй като сме домакини на международното състезание през септември и тимовете желаят да се показват пред българската аудитория и да създадат генерална подготовка. На интернационалния шампионат още веднъж има рекордно наличие, а България ще взе участие с всички националки състезателки в обособените възрасти. Постарали сме се доста с организацията, както постоянно ", сподели Раева на конференция през днешния ден преди Световната купа. Тя е ръководител и на организационния комитет.

" Ансамбълът е с най-хубавите и комплицирани съчетания в света. Най-силни сме в ансамблите, само че девойките просто би трябвало да изиграят композициите си без неточност. Новият устав е страховит за нас. Гимнастичките би трябвало да имат четири съществени неща - еластичност, работа с уреда, благозвучност и артистичност ", разяснява още президентът на БФХГ.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР