Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов заяви, че оценява

...
Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов заяви, че оценява
Коментари Харесай

Боби Михайлов преди конгреса: БФС е прозрачна организация, корупция няма

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов съобщи, че прави оценка високо работата си отпред на централата за последните 16 години. Това съобщи някогашният вратар преди изключителния конгрес за избор на ново управление на централата на 12 октомври.

Михайлов си сложи оценка пет по шестобалната, а за бистрота и липса на корупция - две шестици.

„ Работата си по оправянето с развиването на българския футбол правя оценка с пет, шест за прозрачността на БФС като организация и шест за справяне с корупцията в българския футбол, тъй като такава няма “, съобщи Михайлов пред bTV.

„ Не ми хареса мачът с Литва, само че има и такива. Когато гледаш подобен мач, не е прелестно, само че по този начин или другояче президентът на БФС и изпълнителният комитет са длъжни да обезпечат изискванията за провеждането на тези дуели, подготовката. Дали са 16 години или са 2 - това няма никакво значение. Треньорите се сменят, поколенията се сменят. В момента има промяна на поколенията. Разчитам треньорът да сглоби състава, че да могат да се борят за класиране на огромно състезание “, продължи шефът на родния футбол.

Запитан дали е имало миг от ръководството му, в който се е замислял за отдръпване, Михайлов отговори:

„ Беше към момента, в който и аз го усетих и с външна помощ си подадох оставката. Стоейки в профил година и половина, видях свои неточности, видях неточности на ръководството. Видях и че може да се направи още повече, изключително от човек, който е бил толкоз дълго време и носи своята отговорност. Затова взех решение да се кандидатирам отново “.

„ Всички хора, които ще бъдат в залата след два дни, знаят какво съм дал и какво съм правил. С опита и поуките от грешките мога да дам нещата да продължат да се случват и да има една непоклатимост във футбола. От другата страна, която и да е тя, виждаме нападателно държание. Говори се, че би трябвало смяна, само че на всички места би трябвало смяна. Става въпрос дали тази смяна ще е към нещо по-добро, или просто е за „ стани да седна “, добави Михайлов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР