Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов отказа коментар на

...
Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов отказа коментар на
Коментари Харесай

Борислав Михайлов отказа коментар на последните събития в БФС

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов отхвърли коментар на последните събития към централата. Днес стана ясно, че вписването му след преизбирането му на конгреса през октомври 2021 година е спряно, а БФС е обект на прокурорска инспекция.

" Казах ви, че там е тимът. Днес няма да приказвам. Няма да приказвам ви споделям ", съобщи Михайлов, излизайки от VIP терминала на летище " София ", и се качи в автомобила си.

Снимка: Lap.bg

Той се прибра у нас след загубата с 0:4 на националния отбор от Швейцария в последния мач от квалификациите за международното състезание в Катар. " Лъвовете " приключват на четвърто място в групата след 2 победи, 2 равенства и 4 загуби.

Последните вести към Българския футболен съюз бяха коментирани от членове на Изпълкома през днешния ден (16 ноември).

Снимка: Lap.bg

Емил Костадинов дефинира като " обикновено " прекъсването на вписването на Михайлов при съществуване на тъжби към процедурата по осъществяване на конгреса.

" Като има тъжби е обикновено. Съдът ще се произнесе. Всичко е предадено съответно там, където би трябвало. Ако някой приказва нещо друго, това е неистина. Попитайте Софийски градски съд. Не се доверявайте единствено на екипа на Димитър Бербатов ", съобщи той пред bTV.

Борислав Попов призна за инспекция от отдел " Икономическа полиция " при Столична дирекция на вътрешните работи, която е завършила, а от централата са съдействали по скорошно " питане ".

" В момента има едно питане, не бих го нарекъл инспекция, на което ние сме дали отговор и към този момент нямаме някакви забележки. Просто имахме едно питане и сме дали отговор ", споделя Попов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР